Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém meglepetés?
az én vágyam most rajtad nem segít :P
szóval koncentráljunk a ti vágyaitokra a pároddal :)
24F
Munka után mindig jól esik egy hideg sör, ezért erre szívesen hazamennék:
Persze hideg legyen, hogy valóban gyöngyözzön a pohár széle.
Ha azt is meg tudná oldani, hogy miközben én iszom a sört addig ő kezelésbe veszi az ajkaival a farkam az még jobb lenne.
De magamat ismerve sok dolog felizgat, még nem esedékes egy ideig, de pl farsangi beöltözős összejövetelre nagyon felizgatna ha valami szexi feszülős ruhában lenne, és hogy tetézzük a dolgot, benne lenne pár távirányíthatós vibrátor, legalább kettő. Én meg távirányítónak öltöznék vagy valami hasonlónak és a gombot megnyomva benne kezdene rezegni...
Egy ilyen kipróbálása régi vágyam.
Nekem mi esne jól?
Hazaérek. Leültet a fotelba. Letérdel. Minden bevezetés nélkül leszop, lenyeli. És kész
Nem kell túlvariálni...
39f
na jó leírom, de szerintem nem fog segíteni sokat :)
belépek az ajtón, hagyja, hogy levegyem a cipőm, utána jó szorosan megölel és elmondja, hogy hiányoztam neki, gyorsan pakoljak le és zuhanyozzak le (és ezt érzéki lágy hangon!), "addig felkészül" (na ez tuti beindítja a fantáziám, de bárhogy próbálnám kiszedni akkor se mondja el :P)
miután végeztem a zuhannyal, akkor vanília parfümmel befújva odajön ismét megölel és lágy érzéki hangon azt mondja, hogy szeretné, ha nagyon megdugnám (izgató, ha ki tudja mondani a másik amire vágyik :P)
engem érzelmekkel lehet a legjobban feltüzelni meg persze az illat ami fontos :P mármint érezni lehessen a barátnőm illatát, de mellette van pár trükk ami extrán feltüzel :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!