Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extrém meglepetés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém meglepetés?

Figyelt kérdés
Srácok! Ki milyen meglepetésre vágyik, mivel várja őt haza az asszony? Merész ötleteket várok, kapcsolatfrissítésre szánom. Mivel várjam haza a párom? :) 28L
2017. márc. 21. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Szexi ruha, több menet egymás után, esetleg felirat a popsin, hogy "ma csak szájba és popsiba dughatod". Kikötözés, dominancia játék. Erotikus társasjáték.
2017. márc. 21. 14:42
 12/22 anonim ***** válasza:

az én vágyam most rajtad nem segít :P

szóval koncentráljunk a ti vágyaitokra a pároddal :)

24F

2017. márc. 21. 14:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha ennyire vadabbak vagytok, akkor vagy egy +lány, vagy ha a barátod nem zárkózik el +pasi.
2017. márc. 21. 14:59
 14/22 A kérdező kommentje:
De ti mire mennétek haza? Ne feltétlen ránk koncentráljatok, hanem a vágyaitokat írjátok meg légyszíves. Köszönöm ;)
2017. márc. 21. 15:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kinyitom az ajtót és sorban kutyapózban pucsítson előttem 4-5 hölgy kis tangában behatolásra várva. Én ledobom a cuccom és már alkotok is sorban a lányokon felváltva. Én ilyenre szívesen megyek haza bármikor.
2017. márc. 21. 15:12
 16/22 anonim ***** válasza:

Munka után mindig jól esik egy hideg sör, ezért erre szívesen hazamennék:

[link]

Persze hideg legyen, hogy valóban gyöngyözzön a pohár széle.

Ha azt is meg tudná oldani, hogy miközben én iszom a sört addig ő kezelésbe veszi az ajkaival a farkam az még jobb lenne.

De magamat ismerve sok dolog felizgat, még nem esedékes egy ideig, de pl farsangi beöltözős összejövetelre nagyon felizgatna ha valami szexi feszülős ruhában lenne, és hogy tetézzük a dolgot, benne lenne pár távirányíthatós vibrátor, legalább kettő. Én meg távirányítónak öltöznék vagy valami hasonlónak és a gombot megnyomva benne kezdene rezegni...

Egy ilyen kipróbálása régi vágyam.

2017. márc. 21. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:
egy kiadós mélytorkozással.
2017. márc. 21. 16:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha "véletlenül" rányitnék hogy épp kényezteti magát, vagy egy másik lánnyal alakulgatna valami...
2017. márc. 21. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mi esne jól?

Hazaérek. Leültet a fotelba. Letérdel. Minden bevezetés nélkül leszop, lenyeli. És kész

Nem kell túlvariálni...

39f

2017. márc. 21. 19:01
 20/22 anonim ***** válasza:

na jó leírom, de szerintem nem fog segíteni sokat :)

belépek az ajtón, hagyja, hogy levegyem a cipőm, utána jó szorosan megölel és elmondja, hogy hiányoztam neki, gyorsan pakoljak le és zuhanyozzak le (és ezt érzéki lágy hangon!), "addig felkészül" (na ez tuti beindítja a fantáziám, de bárhogy próbálnám kiszedni akkor se mondja el :P)

miután végeztem a zuhannyal, akkor vanília parfümmel befújva odajön ismét megölel és lágy érzéki hangon azt mondja, hogy szeretné, ha nagyon megdugnám (izgató, ha ki tudja mondani a másik amire vágyik :P)

engem érzelmekkel lehet a legjobban feltüzelni meg persze az illat ami fontos :P mármint érezni lehessen a barátnőm illatát, de mellette van pár trükk ami extrán feltüzel :)

23F

2017. márc. 22. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!