Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzék idősebb férfit?
20 éves lány vagyok, de a velem egyidős fiúkat nagyon éretlennek tartom, jobban érdekelnek az idősebb, érettebb férfiak.
De nekik meg nyilvàn nem az én korosztályom az elsődleges, így nehéz.
Előre is köszi a normális válaszokat.
Csak megerősíteni tudom az előzőt, 22 éves a csajszi én meg 25, piszok egy hullám hosszon.
Nagy átlagban a te állitásod épp az ellenkezője igaz. Én például a saját korosztályom csajügyileg nem igen vonzott, mindig fiatalabbak között keresgéltem :)
Meglepö, hogy ebben nehezsegekben ütközöl.
Szamtalan peldat tudnek mondani, ahol gyakori ez a felallas.
Lanykent, ha egy kicsit is adsz magadra, kedves vagy es ertelmesen el lehet veled beszelgetni, böven valogathatsz. Ha nem szeretnel masodhegedüs lenni, csak figyelned kell a gyürüsujjat - a nyom is arulkodo jel lehet.
Motoros tarsasagunkban (ahol 32 evesen fiatalnak szamitok) szinte mindannyiunknak joval fiatalabb baratnönk es/vagy felesegünk van. Mivel jo a tarsasag, sokat turazunk, a csajok hozzak baratnöiket is, a többi pedig mar magatol alakul.
Keress olyan tarsasagokat, rendezvenyeket, amik teged is, de celcsoportodat is erdekli. Igy mar eleve van egy közös tema, oldott a hangulat es hidd el, hogy sok ferfi szamara nagyon is hizelgö erzes, ha egy fiatal lany erdeklödest mutat iranta.
Általában az éretlenebb lányok állnak hozzá úgy, hogy "azért akarok tőlem idősebb pasit, mert érettebb vagyok a korosztályomnál".
Hidd el, még egy tőled fiatalabb pasit is tudnál találni érett gondolkodással.
Mi pedig a 20 éves tinilányokat tartjuk éretlennek. Ez van, ilyen kegyetlen ez a világ. Nálam speciel nem lenne esélyed. Nem ma jöttem le a falvédőről, már nem tud elvarázsolni két szép cici meg egy hamvas punci. Ennél nekem már többet kellene nyújtanod. Persze (ahogy a mellékelt ábra is mutatja) van épp elég efebofil disznó, akik tárt kapukkal várnak, de az ilyenekkel meg is érdemlitek egymást.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!