Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretnétek ilyen testet? Fiúk, nektek bejön?
2017. márc. 20. 16:30
11/22 anonim válasza:
Én ezt nem értem!
Én is ilyen vékony vagyok mégis a mellem mérete mint egy szúnyogcsípés és több barátnőm is van akik ennyire vékonyak de őket se áldotta meg valami nagy mellel a sors....
19/L
12/22 anonim válasza:
Igen,szeretnek ilyen vekony lenni :D
15/22 anonim válasza:
Szép, egy picivel nagyobb feneket még el tudnék viselni ha ilyen testbe születek :) Másrészt nem hiszem hogy adottságilag valaha is lesz ilyen testem, inkább a saját céljaimhoz tartom magam.
16/22 anonim válasza:
Áll rá a cerkám, kár, hogy elérhetetlen.
17/22 anonim válasza:
Nem rossz, de azért guggolhatna kondiba egy kicsit.
18/22 anonim válasza:
Formásabb cici, formásabb popsi jobb. Nekem túl ropi.
19/22 anonim válasza:
Hát... Nem igazán. Nagyon vékony, amivel nem is lenne baj, de semmi izom nincs rajta, semmi kívánatos domborulat. A feneke kislányos, a melle lapos, csontos a dereka. Megnéztem a többi képét is, a combja egyenesen gusztustalan. Semmi nem jön be rajta.
L
20/22 anonim válasza:
Én nem tudom ti mit néztek, épp elég izom van rajta és szép kerek melle és feneke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!