Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok! Szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Szoktatok masztizni arra a személyre aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
ha igen hogy csináljátok,fotóra,vagy fantázia?kor/nem(a tetsziket ne úgy vegyétek hogy már a párotok)
2017. márc. 19. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne :D

Általában inkább fantázia, mint kép.

17L

2017. márc. 19. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Még mikor iskolába jártam, az osztálytársnők közül volt több is. Minden nap láttam őket, így jobban kialakult ez bennem irántuk. Azóta nincs olyan tartós közösség, ahol lennének olyanok, akikre fantáziálok.

Iskolás koromban (kb. 18 éves korig) inkább fantázia, fotó nem. Kissé extrém helyzeteket képzeltem el a csajokkal, hogy akkor csinálok velük ezt-azt, ezek az extrémebb dolgok hoznak leginkább lázba azóta is, így kép nem sokat segített volna.

Arckép nagyon szép, vonzó lehet, de ilyenre valahogy nálam nem alkalmas. Pl. bikinis, fehérneműs kép már alkalmasabb lehetne, de azzal sem volt.

2017. márc. 19. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, mert általában vele csináljuk, így nincs rá szükség. :D

Kapcsolatban viszont nem vagyunk, csak amolyan közös szórakozás gyakran. :D

25/f

2017. márc. 20. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!