Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen családi szextörténetetek van? Képzeltetek már el erotikus dolgokat rokonnal? Hogy képzeltétek el?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 19:28
3/11 anonim válasza:
A lányommal már álmodtam, de soha nem tenném meg vele igaziból.
4/11 anonim válasza:
Nekem a családba az asszonnyal volt elég sokszor.
5/11 bazsixxx válasza:
A lánytesomról gyakran fantáziálok. meg sokszor kiverem a képeire.
6/11 anonim válasza:
Még tizenéves korunk elején hugommal megnéztük meg fogdostuk egymást meztelen, de csak így kiváncsiságból. Utána sosem történt ehhez hasonló.
7/11 anonim válasza:
A férjem 24 éves fiával szexelek rendszeresen. Egyszer lefeküdtem az akkor 17 éves unokaöccsével is.Én voltam az első a srácnak:-)
25/N
8/11 anonim válasza:
Én képzeltem már el szexuális dolgot családtaggal.
10/11 anonim válasza:
Én másod unokatestvérrel szexeltem még nagyon fiatalon (17 éves koromban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!