Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelykúp, szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelykúp, szex?

Figyelt kérdés

Kissé tömör a kérdés, de itt most jól kifejtem :D

Hüvelykúpot kell szednem (nem fertőzés, nem gomba, stb. csak helyreállítás miatt).

A párom allergiás nagyon sok gyógyszer összetevőre.

Miután abbahagyom a kúpot, mennyit várjak, míg minden kiürül?

Imádjuk egymásnak szájjal csinláni, nem akarom, hogy baja legyen...

És most egy érdekes momentum leírása következik: végeztem egy kis tesztet magamon, és 24 órával a kúp után, a másik kúp felhelyezése előtt, még szörnyen keserű íze van... (mit meg nem teszek a párom egészségéért..). gondolom, 24 óra alatt ebből kifolyólag, még nem ürül ki...

Van ilyen tapasztalatotok? Osszátok meg velem, vagy a tippeket is, hogy mégis mennyit várjak. 24 óra tuti nem elég.

22L

#hüvelykűp
2017. márc. 18. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minimum 2 hét
2017. márc. 18. 17:11
 2/13 A kérdező kommentje:
most ez tényleg igaz? :(((((( ne már :(
2017. márc. 18. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Drága! 22- évesen vagytok már annyira érettek gondolom, h meg tudjátok beszélni, h mivel van egy kis folyásod, írt a doki oda gyógyszert, amég azt használnod kell, csak te csinálod neki szájjal! Ezt egy érett férfi megérti. Tedd ezt! 34F
2017. márc. 18. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
" Érettek "? Na ne mondd.
2017. márc. 18. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, körülbelül 2 hét, míg kiürül a kúp teljesen.

Ez idő alatt szigorúan tilos orális szexet folytatni, és a közösülés is csak óvszerben ajánlott, a kp fel helyezése után 12 órával!

2017. márc. 18. 17:41
 6/13 A kérdező kommentje:

Drága! :)

megbeszéltük. De mivel még sosem volt ilyenem, gondoltam megkérdezem itt - van-e valaki, aki már tapasztalt, és esetleg tudja a kiürülési időt (mert tippem az van nekem is) / esetleg hasonló helyzetben is volt már.

Amíg használom, egyértelműen nem. A használat utáni időre vagyok kíváncsi, vajon mennyinek kell eltelnie. A cél, ne legyen allergiás reakció.

2017. márc. 18. 17:42
 7/13 A kérdező kommentje:
#1 és #5, köszönöm a hasznos választ!
2017. márc. 18. 17:44
 8/13 A kérdező kommentje:

#4 te nem vagy érett. Én vagyok olyan érett, hogy ha nem tudok valamit, kérdezek - mielőtt eljutok orvoshoz.

De te nem, mert a kérdésemre nem tudtál válaszolni, de azért ide jössz beszólni.

2017. márc. 18. 17:44
 9/13 anonim ***** válasza:

2-3 nap után kiürül.

Viszont ilyen esetben van az embernek keze, lehet ám azzal is csinálni. Csak ezt a pár napot ki lehet bírni az egészség érdekében, nem?...

2017. márc. 18. 18:21
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 igen :D
2017. márc. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!