Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatal nők számára is vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal nők számára is vonzó középkorú férfiak miket tesznek ahhoz, hogy még mondjuk 35-45 évesen is előfordul az életükben, hogy huszonéves, tőlük legalább tíz évvel fiatalabb nőket érdekelnek?

Figyelt kérdés

Ilyen fajta idősebb férfiak válaszai, de még inkább fiatal nők válaszai is érdekelnek.

(A pénzt most felejtsük el. Beszéljünk a külsőről és a belső tulajdonságokról)

Csak kíváncsi vagyok. Konkrét külső és belső tulajdonságokra

24/F

2017. márc. 18. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is eszembe jutott még valami (a 6-os vagyok). Olvass sokat, művelődj, hogy lehessen veled miről beszélgetni, és hogy gyarapodjon a szókincsed. Nézz komolyabb filmeket is, ne csak a menő blockbustereket, hanem klasszikusokat is. Akár ebből is profitálhatsz, de ne ess át a ló túloldalára, ne a gép/TV előtt ülj egész nap.

Légy kreatív, hogy ha pédául közös programot szervezel a barátnőddel, az ne annyiban merüljön ki, hogy elmentek valamelyik plázába.

A közös sport, tenisz, kocogás vagy a kirándulás például jó ötlet lehet.

2017. márc. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!