Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki NEM szereti ha nyalogatják a lábát?
Én fiú vagyok és úgy látom egyre jobban terjed a lábfétis. Én viszont lealacsonyítónak tartanám a talpnyalást vagy csókolgatást. A talpmasszír azért belefér nálam. :)
Ti hogy vagytok ezzel csajok?
Most a legtöbb lánynak végül is mi a baja pontosan ezzel? Ha tegyük fel egy pasi csak arra vágyna, hogy megmasszírozza a talpatokat (ha igényt tartotok rá persze), vagy szexualitásnál a talpatokkal izgassátok pettingnél, vagy verjétek ki azzal is néha, akkor már az is undorító? Vagy csak ez a durvább fokozata, hogy nyalogassák? Nem értem pl. mitől gusztusosabb kézzel vagy szájjal kielégíteni egy pasit nektek, mint lábbal. Úgy érzem kicsit rossz kép alakult ki általánosan a lábfétises pasikról, mert ott van a durvább változata is, és mindenki arra asszociál.
Tudom, ez nem a konkrét kérdéshez kapcsolódik, de engem nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!