Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mit szeretnek jobban egy lányba ha érzéki vagy ha lehet vele durvulni az ágyban?
Melyik jön be jobban nektek srácok ha egy lánnyal úgy kell bánni mint egy hímes tojással vagy ha durvulhattok és bármit csinálhattok vele?
N
Attól függ hogy milyen a lány... Ha az a fajta aki igényli hogy vigyázzanak rá minden téren akkor természetes hogy vigyáz rá az ember. Viszont ha az a fajta akivel este el lehet menni részegen a hídra mutogatni az alattunk elsuhanó kamionosoknak akkor meg el lehet vele szórakozni durván is.
Nincs két egyforma ember és pont ez adja az élet sòját hogy vajon mennyire tudunk a másikhoz alkalmazkodni
Az 1.el maximálisan egyetértek...
Annyit tennék hozzá, hogy én azt szeretem a legjobban, ha mindkettőt lehet vele, de tökéletesen tudtam mindig is alkalmazkodni.
az a jobb ha kb bármit lehet vele csinálni, de az nem azt jelenti, hogy mindig erre vágyunk :)
én pl az érzelmes szexet jobban preferálom, de van amikor az ösztönösebb vadabb szex esik jobban...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!