Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudom, ha egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha egy férfi kíván szexuálisan?

Figyelt kérdés
Miket mond,hogy néz rám meg stb?
2017. márc. 12. 17:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Hidd el, a szeme mindent el fog árulni! :)
2017. márc. 12. 17:25
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Néz a gatyájára ha áll a faaasza akkor kíván
2017. márc. 12. 17:26
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha a melleidet nézi, az azért elég erős jelzés... Vagy erősen rádnéz...
2017. márc. 12. 17:26
 4/17 A kérdező kommentje:

Én érzem,hogy kíván,de mégsem csinál semmit!

Én mit tudnék tenni?

2017. márc. 12. 17:28
 5/17 anonim ***** válasza:
Független ez a férfi?
2017. márc. 12. 17:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Sasszézz előtte meztelenül és tegyél rá utalásokat. Ha ez után sem esik neked, akkor vagy totál nem érdekled, vagy hülye.
2017. márc. 12. 17:32
 7/17 Krukutyán Levente ***** válasza:
83%
Onnan, hogy férfi.
2017. márc. 12. 17:39
 8/17 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, ha ilyen érzései vannak irántad.

Gyakran keresi a társaságodat, állandóan szemmel tart, esetleg szóban is kétértelmű megjegyzéseket tesz. De a tekintetéből is abszolút érezni lehet.

És hogy miért nem tesz semmit? Talán mert attól, mert kíván, még nem biztos, hogy meg is akar kapni. Mert mondjuk kapcsolata van és nem akar többet.

Vagy mert esetleg nem kapott egyértelmű jelzést tőled, hogy szabad a pálya. Vagy attól, mert kíván, még nem olyan rámenős és esetleg neked kell kezdeményezni, mert ő nem fog.

2017. márc. 12. 17:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Nyílvános helyen talizunk ,szóval nem nagyon tudok meztelenkedni. Gyakran tesz ilyen szexuális jellegű utalások,mindig cukkol vele. Csak én ilyenkor nem tudok rá mit mondani. Mit mondjak?
2017. márc. 12. 17:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Le kell csapni a labdára, ha olyan jellegű megjegyzést tesz. De ezt magadtól kéne érezned, hogy mit mondj egy adott helyzetben.

Pl. kíváncsi lenne veled kapcsolatban egy adott helyzetben, akkor mondd neki nyugodtan, hogy hajrá, tegye meg!:)

2017. márc. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!