Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, ha egy férfi kíván szexuálisan?
Én érzem,hogy kíván,de mégsem csinál semmit!
Én mit tudnék tenni?
Egyértelmű, ha ilyen érzései vannak irántad.
Gyakran keresi a társaságodat, állandóan szemmel tart, esetleg szóban is kétértelmű megjegyzéseket tesz. De a tekintetéből is abszolút érezni lehet.
És hogy miért nem tesz semmit? Talán mert attól, mert kíván, még nem biztos, hogy meg is akar kapni. Mert mondjuk kapcsolata van és nem akar többet.
Vagy mert esetleg nem kapott egyértelmű jelzést tőled, hogy szabad a pálya. Vagy attól, mert kíván, még nem olyan rámenős és esetleg neked kell kezdeményezni, mert ő nem fog.
Le kell csapni a labdára, ha olyan jellegű megjegyzést tesz. De ezt magadtól kéne érezned, hogy mit mondj egy adott helyzetben.
Pl. kíváncsi lenne veled kapcsolatban egy adott helyzetben, akkor mondd neki nyugodtan, hogy hajrá, tegye meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!