Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akire fel tud állni a farkatok, azt meg is dugnátok vagy ennél azért több kell ahhoz, hogy szexeljetek egy nővel?
volt egy lány akit meztelenül masszíroztam (csak ő volt az)
állt a cerka rendesen :D tudtam mire megy ki a játék :)
de nem dugtam volna meg, mármint a testem kívánta, de nálam a szexhez kapcsolat kell és érzelmek :)
szóval nálam nem ilyen egyszerű...
24F
Céltól függ. Ha csak szex a kitűzött cél akkor a külső vonzalom még mindig nem elég, nekem legalábbis. Nekem előtte muszáj beszélnem az illetővel pár szót , hogy a személyiségéről kapjak egy képet és tudjam, hogy a partnerem miféle ember is valójában. Ha csak úgy totál ismeretlenül leszólítana egy szexi cicababa, hogy rakjam meg alaposan, akkor nemet mondanék vagy elsétálnék.
26/F
Hát nagyon bonyolult a dolog. Ugyanis: Lehet olyan szituáció, ami izgató, mégha a nő nem is olyan kívánatos. Pl maszturbál, vagy villant valamit ruha alól. Ez egyszer a testi oldal. Van egy szellemi oldal: Ismerek olyan nőt, aki kb 40 éves és jó csajnak mondható ,de nagyon csúnya természete van. El sem tudom képzelni hogy valami kellemeset okozzak neki. Bár a felállás is gátlódik ilyen esetben.
Viszont ha szerelmes az ember,akkor semmi nem számít, csak legyen kéznél óvszer ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!