Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedűl vagyok miért mindig a masztizáson jár az agyam?
Figyelt kérdés
Van rendes hobbim ,elfoglaltságom, nem ez az oka. De ha egyedűl vagyok nem tudom a gondolataimat másra terelni csak a masztira. Persze nem csak gondolkozom ezen, masztizok is de túl sokat.Miért van ez? Mit tegyek ,hogy elnyomjam a vágyat?2017. márc. 10. 18:46
1/10 anonim válasza:
Szerintem te okyankor unatkozol.
2/10 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi gond, én is így vagyok ezzel.
Fiú vagy lány vagy? Hány éves?
3/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 18
2017. márc. 10. 18:53
4/10 anonim válasza:
Ahogy a természet, úgy a test is felled tavasszal. Kezdenek dolgozni a hormonok 😉 masztizz nyugodtan, csak más dolgokra is maradjon időd. 😊
5/10 anonim válasza:
lány a fenéket
töke van a menyasszonynak
6/10 anonim válasza:
Esztikeeee
ne csak a sunádon járjon az eszed
7/10 anonim válasza:
minden napod ez tölti ki? elég sivár életed lehet:(
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan csináld csak, ha jól esik :)
10/10 anonim válasza:
Jön a tavasz. Ilyenkor mindenki többet masztizik. :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!