Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szűz lánnyal nagyon rossz a szex?
Sajnos még nem találkoztam szűz lánnyal, de kipróbálnám..
Kezdővel már igen, gondolom hasonló
Nem.
Én kezdem az előjátékot,a lányt hagyom magamra hangolódni.:)
Én elég sok szűz lánnyal voltam együtt anno és a tapasztalataim alapján kb ez a véleményem a szűz lányokról egy tapasztalthoz képedt:
-Technikai tudása természetesen alacsony, de lelkesen tanulni akar.
-Ha szerelemből adja oda a szüzességét, az semmihez sem fogható bájos és meghitt hangulatot ad, ahogy a tekintetével, kisugárzásával és az egész habitusával kéri, hogy vigyázz rá, és vezesd be gyengéden ebbe az ismeretlen világba.
-Jó eséllyel vannak félelmei és komplexusai a szex különböző formáival kapcsolatban, amiket kezelni kell tudni.
-Nagyon lassan és óvatosan lehet csak haladni vele, a durr-bele-bumm szexet itt el lehet felejteni.
Viszont ha ez a bevezetés jól sikerül, akkor a legszendébb kislányból is elő lehet ugrasztani a vadmacskát.
Kérdező ne félj, ha a párod nem egy kretén, akkor nagyszerű élmény lesz mindkettőtöknek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!