Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem bírok annyit sexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírok annyit sexelni mint régen?

Figyelt kérdés
Első kapcsolatomban csinaltam 1 nap 10szer. Persze nem minden nap. Az volt a csúcs. Mostani bararnőmmel pedig max 3 1 nap. Sokszor én is akarnám még v ő már nem akarja. De olyan is van h nekem elég. Szimplan romlott volna a teljesitményem? Elsőnél voltam 16 éved most 25 vagyok.
2017. márc. 10. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Elárulom, lesz ez még kevesebb is...nem provokállak, de szerinted 65 évesen mennyi lesz? Heti 1, kétheti 1 ?

Amúgy ez függ kortól, kapcsolattól, egyéb élethelyzetektől, lelkiállapottól, stb.

Ne parázz, teljesen normális

2017. márc. 10. 08:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, en minden nap kivánom szinte csak ezen jár az agyam és ezt csinalnam. De mennyiségbe nem birom. Vag csak a párom nem izgat fel ekéggé? Mielőtt osszejottunk volt 1 házi buli ahol a csajjal 1ejszaka 3szor csínaltuk.
2017. márc. 10. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szereted a barátnőd.
2017. márc. 10. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:
vele is megvan ugyanez a 3as legalább, sokszor több, de huzamosabb ideig tehát pl egymással vagyunk v 3 napot, és napi 5-6 nem megy.
2017. márc. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!