Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak 20 cm a pénisz hossza, fájni fog ha belém hatol?
Figyelt kérdés
Nem túl sok ez már?2017. márc. 8. 23:12
11/34 anonim válasza:
"11,5 átmérővel"
Az húzós lesz, mert ez egy jó fejlett újszülött fejmérete. xD
(Kevered a kerülettel/körfogattal.)
12/34 anonim válasza:
Szerintem kerületre gondolt.:D
13/34 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kerületre gondoltam.
2017. márc. 8. 23:37
14/34 anonim válasza:
nekem(szerencse vagy nem) hasonló méretem van, de kellő óvatossággal lehet vele bánni
17/f
15/34 anonim válasza:
nekem "csak" 19, de nem szoktak rá panaszkodni, bár megkaptam már hogy eléggé feszít..
22f
16/34 anonim válasza:
11,5 kerületre? Macskap.öcse van? Irtó vékony, hiába 20 a hossza. LoL.
17/34 anonim válasza:
ha tövig nyomja fájni fog a méhszájad, viszont amúgymeg nem fogsz érezni semmi mert az baromi vékony :D
18/34 anonim válasza:
Bírom ezeket a kommenteket ;) Én is írok
Jaja nekem 28 cm de am hidd el, hogy kellő előjátékkal bemegy ám nem lesz gond. De nekem tényleg 28 cm amúgy szóval hidd el pliz
19/34 anonim válasza:
őőő.. Trabantot valaki esetleg?
20/34 anonim válasza:
Van cserébe egy alighasznált motoros húsdarálóm. Érdekel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!