Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a top 3 legperverzebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a top 3 legperverzebb vágyatok?

Figyelt kérdés

Senki se írja, hogy "ó ha én azt leírnám", "nem merem leírni"...

Annk ott a privát, vagy csak ne válaszoljon! Ne féljetek, ez egy aninom oldal!

2017. márc. 8. 05:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 János Gilján ***** válasza:
79%

Basszus, rájöttem, hogy uncsi öreg vagyok, én még félrekefélésről sem álmodozom... :D

Mondjuk anno azért volt pár huncutságom:

-Nyílvános helyen szex - Bosnyák tér fényes nappal, lépcsőház, strand, mozi, park: Pipa

-Tini lánnyal szex, elég sok volt, a legfiatalabbak 14 évesek voltak: Pipa

-Haverokkal közösen tolni a lánykákat: Pipa

-A barátom ujjazza seggbe a barátnőmet, miközben a punciját dugom és így érzem az ujját a makkomon: Pipa

-Lefogós-birkózós játékból megerőszakolós szex az akkori (erre gerjedő) barátnőmmel: Pipa

Igen, ezek mind jópofák voltak 15 és 25 éves korom között, de aztán lenyugodtam és már inkább a minőségi finomságok fejlesztése érdekel. A szexuális energetika, a multiorgazmus, a tantrikus szeretkezés és a szerelem eksztázisa, mindez kizárólag a feleségemmel...

Megöregedtem! :D

37F

2017. márc. 9. 13:32
 42/85 anonim ***** válasza:
77%

Misi, én kipróbáltam, és kamu!!

A lábak útban vannak, a dörzsölés nem alkalmas irányú, tövig dugni nem lehet, a kötél vágta a nő combját, szóval csalódás volt.

2017. márc. 9. 13:49
 43/85 anonim ***** válasza:
85%

- Egy kikötözött lányt csiklandozni

- Egy lány kötözzön ki, csikizzen, és adjon egy kis post orgasm torture-t

- Szex az unokanővéremmel

2017. márc. 9. 17:03
 44/85 anonim ***** válasza:
39%
Nem engedte elküldeni, de lescreenshotoltam, azt be tudom csatolni valahogy?
2017. márc. 10. 12:44
 45/85 A kérdező kommentje:
Képfeltöltés.eu
2017. márc. 10. 18:10
 46/85 anonim ***** válasza:
79%

Szexelni egy ötvenes, bagószagú pasival

Gyönyörű fiatal lánnyal vízben szerelmeskedni

Kényszerfrancia, úgy, hogy hanyatt fekszem, és a fejem lelóg az ágyról

Egyszerre két pasival szexelni

Fehérnemű nélkül menni el itthonról, esetleg úgy, hogy valami van a hüvelyemben

Csókolózni sógorommal is, és a lányával is

Meztelenül sétálni nyáron vízparton egy gyönyörű lánnyal, és a természet lágy ölén egymásnak esni

Éjjel az udvaron, csillagok alatt szexelni

Nyalni egy lányt miközben engem kutyában dugnak

Apropó, kutya: kinyalatni magam egy kutyussal.

DDLG

Néger lánnyal kipróbálni

Kopasz pasi fejéhez dörgölni a puncimat, mozogni rajta

Ugyanez dús tüsi hajú sráccal (ismerek ilyet, rengeteg sok haja van, olyasmi mint egy kefe, csak sokkal dúsabb és puhább)

Jaaaj, annyit tudnék még mondani...

2017. márc. 11. 21:39
 47/85 anonim ***** válasza:
65%

Megsütni egy pohár vízben egy citromos fagylaltot.

Egy pasinak bedugni a saját farkát a saját seggébe és kényszeríteni hogy élvezzen el miközben én népdalokat éneklek neki.

Megdugni a barátnőmet felcsatolhatóssal.

Megerőszakoltatni egy homofób férfit 3 meleg férfival.

Egyik a szájába rakná a farkát, másik a farkát szopná, harmadik meg seggbe tolná.

Nézni ahogy a barátnőm maszturbál és leönteném csokival meg mézzel amit nyalogatnék róla aztán megdugnám.

21/L

2017. márc. 11. 22:37
 48/85 anonim ***** válasza:
79%

Két-három 18-25 év körüli lánnyal strandra menni, a medencében pedig felváltva víz alá nyomkodni őket, játékból. A kedvencem, amikor a lány befogja az orrát, én megfogom a lábát és így hülyéskedek vele. Előfordulhat közben például olyan is, hogy derékig érő vízben a lány feje valahol a lábszáramnál van a víz alatt, az ő lábszára pedig a nyakamban. És ehhez hasonlók.

A fürdetés után pedig mindegyiket meghívnám valamire.

(Eddig egyszerre csak egy lánnyal sikerült hasonlót megvalósítani, két-hárommal nem még, de érdekes lehet úgy is, ha barátnők jönnek együtt és végignézik egymás "szenvedését", esetleg kisebb bunyó, fröcskölés lesz az egészből.)

Top 3 nincs, talán ez az, ami perverzebb.

2017. márc. 11. 22:41
 49/85 anonim ***** válasza:
58%
50-es! Én a 49-es voltam, de akkor én is visszamennék a múltba, amikor 15 éves vagyok, és egy csinos, nálam valamivel magasabb 18-20 év körüli lányt megkérnék, hogy a Balatonban csinálja velem, azt, amit én írtam le kicsit előbb, hogy a csajokkal csinálnék.
2017. márc. 11. 23:22
 50/85 anonim ***** válasza:
2017. márc. 12. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!