Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a top 3 legperverzebb vágyatok?
Senki se írja, hogy "ó ha én azt leírnám", "nem merem leírni"...
Annk ott a privát, vagy csak ne válaszoljon! Ne féljetek, ez egy aninom oldal!
Basszus, rájöttem, hogy uncsi öreg vagyok, én még félrekefélésről sem álmodozom... :D
Mondjuk anno azért volt pár huncutságom:
-Nyílvános helyen szex - Bosnyák tér fényes nappal, lépcsőház, strand, mozi, park: Pipa
-Tini lánnyal szex, elég sok volt, a legfiatalabbak 14 évesek voltak: Pipa
-Haverokkal közösen tolni a lánykákat: Pipa
-A barátom ujjazza seggbe a barátnőmet, miközben a punciját dugom és így érzem az ujját a makkomon: Pipa
-Lefogós-birkózós játékból megerőszakolós szex az akkori (erre gerjedő) barátnőmmel: Pipa
Igen, ezek mind jópofák voltak 15 és 25 éves korom között, de aztán lenyugodtam és már inkább a minőségi finomságok fejlesztése érdekel. A szexuális energetika, a multiorgazmus, a tantrikus szeretkezés és a szerelem eksztázisa, mindez kizárólag a feleségemmel...
Megöregedtem! :D
37F
Misi, én kipróbáltam, és kamu!!
A lábak útban vannak, a dörzsölés nem alkalmas irányú, tövig dugni nem lehet, a kötél vágta a nő combját, szóval csalódás volt.
- Egy kikötözött lányt csiklandozni
- Egy lány kötözzön ki, csikizzen, és adjon egy kis post orgasm torture-t
- Szex az unokanővéremmel
Szexelni egy ötvenes, bagószagú pasival
Gyönyörű fiatal lánnyal vízben szerelmeskedni
Kényszerfrancia, úgy, hogy hanyatt fekszem, és a fejem lelóg az ágyról
Egyszerre két pasival szexelni
Fehérnemű nélkül menni el itthonról, esetleg úgy, hogy valami van a hüvelyemben
Csókolózni sógorommal is, és a lányával is
Meztelenül sétálni nyáron vízparton egy gyönyörű lánnyal, és a természet lágy ölén egymásnak esni
Éjjel az udvaron, csillagok alatt szexelni
Nyalni egy lányt miközben engem kutyában dugnak
Apropó, kutya: kinyalatni magam egy kutyussal.
DDLG
Néger lánnyal kipróbálni
Kopasz pasi fejéhez dörgölni a puncimat, mozogni rajta
Ugyanez dús tüsi hajú sráccal (ismerek ilyet, rengeteg sok haja van, olyasmi mint egy kefe, csak sokkal dúsabb és puhább)
Jaaaj, annyit tudnék még mondani...
Megsütni egy pohár vízben egy citromos fagylaltot.
Egy pasinak bedugni a saját farkát a saját seggébe és kényszeríteni hogy élvezzen el miközben én népdalokat éneklek neki.
Megdugni a barátnőmet felcsatolhatóssal.
Megerőszakoltatni egy homofób férfit 3 meleg férfival.
Egyik a szájába rakná a farkát, másik a farkát szopná, harmadik meg seggbe tolná.
Nézni ahogy a barátnőm maszturbál és leönteném csokival meg mézzel amit nyalogatnék róla aztán megdugnám.
21/L
Két-három 18-25 év körüli lánnyal strandra menni, a medencében pedig felváltva víz alá nyomkodni őket, játékból. A kedvencem, amikor a lány befogja az orrát, én megfogom a lábát és így hülyéskedek vele. Előfordulhat közben például olyan is, hogy derékig érő vízben a lány feje valahol a lábszáramnál van a víz alatt, az ő lábszára pedig a nyakamban. És ehhez hasonlók.
A fürdetés után pedig mindegyiket meghívnám valamire.
(Eddig egyszerre csak egy lánnyal sikerült hasonlót megvalósítani, két-hárommal nem még, de érdekes lehet úgy is, ha barátnők jönnek együtt és végignézik egymás "szenvedését", esetleg kisebb bunyó, fröcskölés lesz az egészből.)
Top 3 nincs, talán ez az, ami perverzebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!