Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 évesen mennyit szexeltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen mennyit szexeltek hetente? Vagy hány naponta normális?

Figyelt kérdés

Én 4-5 naponta szoktam, de van mikor az 5. napon is fáradt vagyok és nincs kedvem hozzá, akkor csak másnap. Nem kevés ez egy kicsit vagy normális?

Emlékszem 17 évesen napi szinten ment, aztán csak két naponta, majd három, ahogy az évek teltek...

ff

2017. márc. 7. 23:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó jól írja, belekezdeni nehéz, de ha ráveszem magam akkor azért csak jó lesz a végére mégis. :D

Kicsit nehéz is a meló, de inkább stresszes. Valószínű ez szív le minden energiát.

2017. márc. 8. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Jóval kevesebbet, mint amennyire vágyom. Jó, ha heti 1-2 alkalom van, de én akár minden nap tudnám csinálni.

A párom sajnos pont olyan, mint te kérdező, állandóan fáradt. Én is az vagyok, reggel fél 6-kor kelek, este fél 6 körül érek haza, elég stresszes a melóm, de ettől még vannak vágyaim és nagyon vágyom az együttlétre, csak sajnos túl kevés van belőle.

29N

2017. márc. 8. 19:56
 13/15 anonim ***** válasza:

A párom 30 éves, és gyakran ő is fáradt a munka miatt... De neki elég az is, ha meglát ruha nélkül, és szépen nézek rá. :) Nem vagyunk együtt minden nap, max heti 3-4 napot, de azalatt legalább 3-4 aktus van. :) Mivel én fiatalabb vagyok 9 évvel, így valahogy nagyobb az igényem, mint neki lenne, de mégis belemegy, mert kíván. :) Szerintem az évek alatt változik, de egyénfüggő. Ahogy fentebb is írták, van olyan aki 40 felett is sokat igényel. ;)

21L

2017. márc. 9. 06:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Párom 33 éves és havonta 1x van szex... ès együtt élünk.
2017. márc. 9. 08:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ekkora szórása van.
2017. márc. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!