Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem igy is neki?
A baratom 2 nap mulva jon es ott lent tele vagyok kis piros viszketo kiutesekkel...(kenegetem) O nyalni szeretne. Mondtam neki hogy igy biztos rossz lesz az izem meg a szagom, o azt mondta nem baj, mindenhogy szeret mivel tole kaptam el. (Nyal miatt)
Mellesleg 3 nap mulva megyek nogyogyaszhoz csak o pont egy nappal elotte jon mielott megneznek.
Mit csinaljak? Ot nem zavarja egyaltalan.
Ha valami bajod van, menj orvoshoz, és addig ne piszkáljátok a problémás területet SEHOGY. Tilos az orál és a szex is. Majd a nőgyógyász kikezel. Említsd meg neki, hogy partnered van, mert akkor valószínűleg neki is ír fel valamit (különben folyamatosan odavissza adogatjátok majd egymásnak).
Egyébként én szerintem a 3,5 év alatt, mióta szexuális életet élek, kB 4-5 alkalommal mentem tusolni nyalás után (pedig azért heti 1-2 mindig van), és sose lett semmi bajom. Szerintem itt nem a nyál a ludas.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!