Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az általános, hogy a férfi kezdeményezi először a szexet?
Ennyire azért nem kellene polkorrektkedni.
Igen, 100-ból 97-szer manapság is a férfi kezdeményezi a szexet.
Nálunk mindig én kezdeményezek a páromnál.
22L
Várjatok!
Most nem mindegy hogy arról beszélünk, hogy egy kapcsolatban ki hányszor kezdeményezi a szexet, vagyhogy LEGELSŐ ALKALOMMAL KÉT EMBER KÖZÖTT ki kezdeményezi a szexet.
Lehet hogy kapcsolatban akár 50-50% is megvan, vagy amit valaki írt hogy a nő kezdeményezi többször. De a kérdező nem erre kíváncsi. Hanem hogy neked az életedben mindig amikor VALAKI ÚJ EMBERREL SZEXELTÉL ELŐSZÖR, akkor melyikőtök kezdeményezte a szexet.
És erre én továbbra is azt mondom, hogy 99%-ban a férfi az, aki az első szexet kezdeményezi
A férfi kezdeményezi gyakrabban, a nő meg hülyének nézi a férfit, ha az nem pont annyiszor és pont akkor kezdeményezi, amikor pont a nő akarja.
első eset: előbb kezdeményezi az elsőt, mint a nő gondolná. "mocskos perverz disznó, te csak azt akarod, neked csak arra kellek? fúj!"
második eset: pont akkor kezdeményezi amikor a nő gondolta. "soha nem láttam nálad jobb pasit." majd megtörténik, s utána "tudom, hogy csak erre kellettem, neked"
harmadik eset: a nő előbb akarta volna. "de balfa... egy pasi, mire vár még? vagy nem tetszem neki?"
negyedik eset: a férfi próbálkozott, csak nem azzal akivel járt, mert elege lett belőle, hogy eldöntse, hogy mégis a kisasszonynak melyik nap óra perc és máspdperc felelt volna meg pontosan, ami nem jár a pasi leba....ával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!