Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire vonzanak az alacsony, kreol bőrű lányok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 23:44
21/28 anonim válasza:
Imádom a jis törbe nyúlakat. Főleg, ha jó a fara. A mell nem minden, nekem bejön a kicsi formás.
23/28 anonim válasza:
Nekem bejönnek az alacsony, 150 cm körüli csajok, nők. Főleg, ha kreol bőrű, sötét hajú és tengerkék szemű.
24/28 anonim válasza:
Engem vonzanak az alacsony lányok, olyan cukik :)
Egyébként hogy barna az plusz ami izgató benne.
21/F Budapest
25/28 anonim válasza:
Mármint a cigányok meg a négerek ?
A gyomrombe felhúzódik a farkam mikor meglátok egyet, olyan undorítóak számomra.
De kinek mi kell...
26/28 anonim válasza:
Valamiért imádom az alacsony törékeny nőket, pedig én se 160 vagyok. Mellé ha még hajlékony is... :D Az meg, hogy kreol bőrű, egyáltalán nem zavar én is az vagyok. Bár ez inkább nyáron feltűnő, télen kifakulok. :D
28/F
28/28 anonim válasza:
Alacsony = ideál
kreol bőr = szexi
Jöhetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!