Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ha nézik a farkam? Hülye vagyok? :D Bővebben lent
Figyelt kérdés
Ha sima úszónadrágban vagyok (szár nélküli feszülős) akkor teljesen kirajzolódik a farkam ahogy ráfeszül az anyag és domborodik. És szeretem ha nézik. Itthon is van medencénk, és mikor sokan vagyunk akkor is élvezem ha látom, h nézik. Nővéremen is látom h tetszik neki, de meg sem dugnám meg ilyesmi. Am a pucérkodás is tabu nálunk.2017. márc. 4. 16:34
1/7 kendrazoltan válasza:
Mert kedvedre való a gondolat, hogy neked rendelkezésedre áll valami, amin megakad mások tekintete...
2/7 anonim válasza:
Bizonyára szép lehet és jól esik tudni hogy mások gyönyörködni benne.
5/7 anonim válasza:
Én is fel szoktam izgulni, amikor észreveszem, hogy nézik a farkam ^^
Volt már olyan, h zuhanyoztam és a szembezuhanyban láttam, hogy valaki nagyon sokáig mossa már a farkát és csak akkor eszméltem fel, hogy basszus, stíröl ><
szóval utána, kicsit zavartan a fal felé fordultam, h ne lássa, ahogy feláll
6/7 1 srác válasza:
Nővérdenek is tetszik grat. Persze h nem dugod meg mert a nővéred te kretén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!