Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, szerintetek nem zavaro ez a barna folt a fenekemnel?
Figyelt kérdés
Meg gyerekkoromban lehorzsoltam valahogyan es azota ilyen maradt, engem nagyon zavar :s titeket sracok nem zavarna ez?
2017. márc. 4. 10:12
11/18 anonim válasza:
Erre vmilyen tetoválás a tudományos szó, most nem jut eszembe. Úgy keletkezik, hogy a bőr megsérül és kosz meg egyéb darabkák ragadnak bele és begyógyul, mint egy hagyományos tetoválás, csak nem tintával, de ugyanúgy lézerrel szokták eltávolítani. Nekem is volt ilyenem a hátamon, miután elestem motorral és eltüntettettem, mert tényleg nem szép. Ha nagyon zavar, nézz utána ennek a lehetőségnek vmi kozmetológusnál, bőrgyógyásznál, vagy esetleg tetováló szalonban.
12/18 anonim válasza:
Ez nem is a Te fényképed! Nem is téged ábrázol!
13/18 anonim válasza:
10-es, szerintem is egy langyi pasinak a fosója.
14/18 anonim válasza:
Valami olyan kép, ahol rendesen látszik esetleg?
Csak az egyik fele ilyen? Én megpróbálnám fehérre nyalni, lehet sikerülne. :)
16/18 anonim válasza:
nem írta a nemét, bár ha "fiuknak/sracoknak" szánja a kérdését, s Hetero kategóriában van, akkor elég nagy paraszt vagy kérdező
18/18 anonim válasza:
Bakker, szerintem ez egy férfisegg. Szépen fejlődünk, ha a homik így ugratják be a hetero srácokat ebben a kategóriában. Kimentem hányni. 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!