Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év együttlét után hogy lehet egy férfinek felhozni, hogy szeretnék mással is szexelni?
Figyelt kérdés
Tizenéves gyerekek vàlasza nem érdekel,csak azoké akik érintettek ebben a témakörben.2017. márc. 3. 19:32
11/18 anonim válasza:
Nálunk mindkét oldalon félre lépés volt. Majd bukások
Utána sokkal jobb lett otthon is minden
12/18 anonim válasza:
Nálunk az édes hármas jött be, 2f+1n felállásban. A feleségem hozta össze mindhármunknak örömére. Persze előtte sokat beszélgettünk róla.
61/f
13/18 anonim válasza:
A kapcsolat rendbetételére szerintem nem alkalmas a dolog, de ha egyébként minden rendben van akkor a változatosság miatt jó lehetőség. Szerintem elsőre inkább egy másik párral vagy swingerklubbal próbálkozzatok. Azután el tudjátok dönteni, hogy 1, ez mennyire jön be nektek, 2, melyik felállás tetszik mindkettőtöknek! N/42
14/18 anonim válasza:
#4 "nincs olyan pasi aki elfogadná azt hogy mással is szexelsz.20/N"
Bírom, amikor a 20 évesek tanítanak arról, hogy mi van 15 éves házasságokban... El kell mondanom, hogy a pasik legalább fele belemegy fiús hármasba is simán.
15/18 kendrazoltan válasza:
Szerintem arra, hogy milyen arányban mennek bele férfiak a 2 férfi 1 nő felállásba, erős túlzás az 50%...
A férfiak ilyen téren lényegesen önzőbbek, mint a nők...nő jöhet, repetázni szeretünk, de osztozkodni nem igazán...
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van,és én nem is szeretnék hàrmast,megfojtanànk egymàst ha làtnànk egymàst ellenkező neművel szexelni.De most alakulgat egy fiatal fiúval a szex,nem akarom kihagyni ezt a sràcot,nàlam ritka hogy ràizguljak valakire. De a férjemet nem akarom àtb*szni,ennél többre tartom őt.
2017. márc. 4. 17:56
17/18 anonim válasza:
Kérdező! Ha alakulgat egy fiatal fiúval a szex, és nem akarod kihagyni, ezek szerint nem is fogod, akkor csak-csak átb***od a férjedet.
18/18 anonim válasza:
Pont így, mondd meg, ennyi az egész. Az, hogy mi lesz a reakció, már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!