Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen volt az első francia és a szájba élvesés?

Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Izgató

20N

2017. febr. 28. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Szenvedélyes, forró és szexi :)
2017. febr. 28. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Furcsa volt elsőre, de tetszett, élveztem. Szeretem azóta is csinálni.

22N

2017. febr. 28. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Az első barátom tanított meg, még szűz voltam akkor, de rögtön imádtam. Főleg ha közbe ujjazott. Azóta már nem vele vagyok, de azóta mind a kér pasim csinálja. A mostaninál én kértem. Szóval szeretem.

(Nem kérek privit, nem csinálom akárkinek, nem szoktam egy éjszakás szexbe keveredni.)

26N

2017. márc. 1. 07:45
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Első francia: rányomta a fejem, úgyhpgy szar (ex).

Első szájbaélvezés: jó (már a párommal, őt szeretem orálisan kényesztetni, mert élvezi, és nem erőszakos... bár ha ráhúzná a fejem, sem lenne nagy baj).

2017. márc. 1. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Nekem váratlan volt és muszáj volt lenyelnem. Utána persze fuldokoltam.
2017. márc. 1. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
27%

Féltem tőle előzetesen, meg még egy kicsit közben is, hogy nem leszek elég jó, nem fogja élvezni. De nekem izgató érzés volt bekapni és csinálni neki nagyon.

Az első szájba élvezés pedig meglepő. Persze tisztában voltam vele, hogy ha sokáig csinálom, akkor ez lesz a vége, de valahogy mégsem számítottam rá igazán. :)

2017. márc. 1. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!