Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cshibe2000 kérdése:
Volt már valakinek része MILF-ben?
Figyelt kérdés
Nekem ez a nagy álmom hogy egyszer kiprobálhassam egy 35 -45 közötti nővel .
Kérdező, tudod, mi az a MILF? Mother I'd Like to Fuck, magyarul Anya, akit Szeretnék Megbäszni.
2017. febr. 28. 23:13
4/12 anonim válasza:
A 3-as válaszoló jól írja,de nekem volt. 18 éves voltam az anyuka meg 27 engem meglepett hogy két gyerek után ilyen szűk.
2017. márc. 1. 06:33
5/12 anonim válasza:
Többször is volt benne reszem.
24 evesen akkori baratnömmel (velem egykoru) együtt voltunk az akkor 35 eves fiatalos, de eleg vad kolleganöjevel. Nagyon komoly elmeny volt.
Par alkalommal talalkoztam egy 40-es anyukaval. Ö nagyon halas es odaado volt, de kisse zavart, hogy nem volt feszes. Vekony alkat, mümellekkel, gyönyörü arc, de amikor hatulrol csinaltuk egy idö utan mar nagyon fajt a combom, ahogyan a csontos fenekenek ütközött. Ez kisse elvette a szenvedelyt.
Amugy nem kifejezetten zsanerem a nalam idösebb anyuka, csak neha igy hozta a helyzet.
2017. márc. 1. 09:28
6/12 anonim válasza:
Igen, söt még kapcsolatban is voltam. Szerete az érett nőket és ha még jo anyuka az sokkal jobb. Azért is szeretem, mert mindig is részt akartam venni az apa szerepből.
2017. márc. 1. 10:40
7/12 anonim válasza:
Volt, legalább egy tucatnyival. Igazából semmi extra dologra ne számíts, ugyanúgy van közöttük bénácska meg szexistennő is, ne a filmekből indulj ki. A testük már kétségkívül más mint a huszonéves csajoké, ez az egyetlen lényeges különbség az ágyban, de ez engem sosem zavart. Ha téged sem, akkor jó partner lehet egy ilyen korú nő, de ha tanácsolhatok valamit, lehetőleg ne úgy állj elé, hogy "kipróbálnál" egy MILF-et.
2017. márc. 1. 12:56
8/12 anonim válasza:
Màs a testük? 35-45 éveseknek normàl esetben nem màs mint egy hiszonévesé,de persze vannak lelakottabbak.én egészségesen élek és semmi negatív vàltozàst nem làtok huszon éves korom óta.Sőt...
2017. márc. 1. 15:54
9/12 anonim válasza:
8: Akkor te kivételesen szerencsés genetikával rendelkezel, de az egyáltalán nem igaz, hogy ez normál esetben így lenne. A legtöbb nő teste kora harmincas éveire már szemmel láthatóan más a 10 évvel azelőttihez képest, kevésbé selymes a bőre, megjelennek az első szarkalábak, a mellek is veszítenek a tartásukból. Az életkorral ezek egyre látványosabbak lesznek, de ez így van a férfiaknál is. Lehet némi javulást elérni krémekkel és egészséges életmóddal, de az idővel dacolni lehetetlen, 40 éves kor körül ez már szembetűnően más mint 20 évesen. Legalábbis ha nem nézzük rózsaszín szemüvegen át a világot. :) De mint mondtam, nincs ezzel semmi baj, ez az élet rendje.
2017. márc. 1. 18:53
10/12 anonim válasza:
nekem volt már, az egyik akkora "prosti" ha itt írnál neki már dughatnád is kb :D havi 1-2x velem is hálistennek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!