Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ki nyeli le? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki nyeli le? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Annyiszor meglepödnek ezen ha kiderül aktus közbe hogy lenyelem. Vagy ha feljön a szó erröl mindenki undorodva mondja hogy "dehogy nyelem"😅 de én a kezdetektöl fogva igy csinalom nekem ez hozzátartozik a szexhez.

23N

2017. febr. 27. 19:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is lenyelem az első alkalomtól kezdve. A páromnak egész édes íze van. Ő is szereti ha lenyelem meg én is. Számomra izgatóbb, mintha a mellemre élvezne pl.

22N

2017. febr. 27. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
61%
És az, pl. Milyen mertekben elfogadhato szamotokra lanyok, ha a Ferfi azt mondja nektek, hogy szeretne veletek ugy csokolozni, hogy pl. A szatokban van a neduje? Mondvan ezzel melyebbnek erezne a kapcsolatot kettotok kozott, tovabba at akarja kicsit erezni amit te is, mert igy nyugodtabb lenne. Nem meleg, csak neki ez egy kulonleges bizalmi es mely intimitasi es mely kapcsolati szintet jelentene?!:)21/FFI
2017. febr. 27. 22:27
 13/23 anonim ***** válasza:

Itt lehet megválaszolni....

[link]

2017. febr. 27. 23:18
 14/23 anonim ***** válasza:
19%

de jóóóóó, itt 25/24 lenyeli, én vagyok az egyetlen aki nem.

sokszor a szagától is hányingerem van, nem tudok mit tenni ellene. 25nő

2017. febr. 28. 00:28
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

Én most azon vagyok meglepődve, hogy sok embernek ez meglepő :D

Én is leszoktam nyelni, nem is volt még olyan orál ami nem így végződött. Nem tudom miért, nekem nincs bajom vele, 1 nyelés (ízlelés nélkül) és ennyi. Nem mondom hogy rajongok érte, de nekem valamiért ilyen alap dolognak számít. Nem tudom miért.

21L

2017. febr. 28. 01:47
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem nyelem le, mert felkavarja a gyomrom, és nm akarok hányni.

Ettől függetlenül jó ízű (az előváladkból tudom), és imádom orálisan kényesztetni a kedvesem, őt meg nem zavarja, ha utána zsepie köpöm.

2017. febr. 28. 13:09
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

én is lenyelem, bár néha egy nyelés kevés, mert elég sok cucca szokott lenni, de nekem nem okoz gondot az első oráltól kezdve így megy, bár a barátom az elején meglepődött hogy magamtól lenyelte de azóta plusz kielégüléssel tölti el, ahogyan látja h a számba élvez

21/L

2017. febr. 28. 14:25
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
Én is lenyelem, meg se fordult még a fejemben, hogy ne tenném.
2017. febr. 28. 15:23
 19/23 anonim ***** válasza:
#16, az előváladéknak eltérhet az íze az ejakulátumétól. Az előváladék csak egy kicsit sós, más íze nem szokott lenni. A sperma viszont leggyakrabban kesernyés, állítólag van akinek édes. De gustibus non est disputandum, ízlések és pofonok... Van aki él-hal a pacalért, nekem kifordul a számból.
2017. febr. 28. 15:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen 19#-es általában azoknak kesernyés akik cigiznek kávéznak drogoznak alkoholt isznak vagy valami gyógyszert szednek. Aki normális étrenden van mentes ezektől a káros dolgoktól azoknak édes. Ja és az ananász az jó egyétek 😅😅 az a nőknél is hat😝
2017. febr. 28. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!