Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ki nyeli le? Mi a véleményetek?
Annyiszor meglepödnek ezen ha kiderül aktus közbe hogy lenyelem. Vagy ha feljön a szó erröl mindenki undorodva mondja hogy "dehogy nyelem"😅 de én a kezdetektöl fogva igy csinalom nekem ez hozzátartozik a szexhez.
23N
Én is lenyelem az első alkalomtól kezdve. A páromnak egész édes íze van. Ő is szereti ha lenyelem meg én is. Számomra izgatóbb, mintha a mellemre élvezne pl.
22N
de jóóóóó, itt 25/24 lenyeli, én vagyok az egyetlen aki nem.
sokszor a szagától is hányingerem van, nem tudok mit tenni ellene. 25nő
Én most azon vagyok meglepődve, hogy sok embernek ez meglepő :D
Én is leszoktam nyelni, nem is volt még olyan orál ami nem így végződött. Nem tudom miért, nekem nincs bajom vele, 1 nyelés (ízlelés nélkül) és ennyi. Nem mondom hogy rajongok érte, de nekem valamiért ilyen alap dolognak számít. Nem tudom miért.
21L
Nem nyelem le, mert felkavarja a gyomrom, és nm akarok hányni.
Ettől függetlenül jó ízű (az előváladkból tudom), és imádom orálisan kényesztetni a kedvesem, őt meg nem zavarja, ha utána zsepie köpöm.
én is lenyelem, bár néha egy nyelés kevés, mert elég sok cucca szokott lenni, de nekem nem okoz gondot az első oráltól kezdve így megy, bár a barátom az elején meglepődött hogy magamtól lenyelte de azóta plusz kielégüléssel tölti el, ahogyan látja h a számba élvez
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!