Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem fényképezni a nemi szervem?
Miért van az,hogy mikor a partnereimmel üzenetet küldünk egymásnak én szeretem lefényképezni a p..mat,akár videót készíteni,miközben maszturbálok és elküldeni nekik? Engem nagyon felizgat. Illetve hergeljem sexuálisan,hogy minél jobban kívánjon. Ez teljesen normális?
34/N
Normális a f*aszt :'D Egyszerűen csak perverz vagy meg a "partnereid" is. Ne bonyolítsd túl Tündérke :D És az előzőhöz hasonlóan, engem is érdekelne hány privátot kaptál :'D
17/L
9-es okfejtése hibátlan, de némileg kiegészíteném.
Amikor egyedül van az ember, szeret tiltott dogokat csinálni. A kisfiúk beleisznak apu konyakjába, elcsórnak egy cigit, stb, s közben feláll a farkuk.
A nemi szervek fényképezése is ilyen "tiltott", a társadalmi normáknak nem megfelelő dolog, s ez izgatja az embert.
Totálisan normális, bár a nőktől szokatlan. :)
Nekem nem fotózol egyet? :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!