Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már lábfétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már lábfétises barátotok? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Miket csinált? Nagyon idegesítő volt?
2017. febr. 26. 02:59
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Volt és én nagyon szerettem kényeztetni lábban, csak ő túl szégyenlős volt hogy kérje.Én mondjuk mindig rávettem hogy kérje és mutasson olyan pozíciókat amikre vágyik

De nem mindenki ilyen, van aki undorodik ettől van aki élvezi, én mondjuk csak a harisnya/zokni számba vételét nem szerettem :)

De most ha ő erre vágyik és ettől lesz boldog és még izgat engem is még szép hogy!

Fétiseknek mindig az a hátránya h a másik fél elfogadó képességétől függ az egész megvalósulása.

2017. febr. 26. 03:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi izgató egy lánynak abban, ha a lábával kényezteti a fiút? O_o Vagy abban, ha a fiú a szájába veszi a lábát? :D

Nekem fiúként nem lenne különösebben élvezet, ha bekapná a lábamat egy lány. :DDD

2017. febr. 26. 03:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Minél furcsább annál jobb, szeretem az érdekes kexet

De ahogy látod hogy a másik ember ettől megőrül annyira izgatja az egy külön élvezet

Most nem tehetek róla nekem más fétisek is tetszettek

2017. febr. 26. 03:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Nyalta puszilta , csókolta, simogatta, maszírozta.. Nem idegesített. Hidegen hagyott. 23 L
2017. febr. 26. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én általában lábfétisessel nem is kezdek. Nekem nagyon idegesítő.
2017. febr. 26. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt hiszem olyan igazán lábfétisnek nevezhető dolga nincs a barátomnak, de szereti a talpaim fogdosni, puszilgatni, a lábujjaimat szopogatni.

Régebben, mikor ilyenről csak hallottam, nem gondoltam, hogy ebben van bármi jó. Azt mondjuk mindig is imádtam, ha a talpamat masszírozzák, de inkább csak ellazított a dolog. Viszont mikor a barátom elkezdte kicsit puszilgatni meg szopogatni a lábujjaim....hát, igazából iszonyatosan izgató:D

2017. febr. 26. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én barátom lábfétises. Szerintem nem kell bemutatnom, miket akar egy lábfétises fiú egy lánytól.

Gyakorlatilag egész nap a lábamon csüngene, ha hagynám. Sokszor kéri, hogy a lábammal izgassam a péniszét.

Nekem lányként ez egyáltalán nem izgató, és ezzel minden lány így van. Aki mást mond, az vagy fake, vagy valami nagyonkivételes eset...

20/L

2017. febr. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!