Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már lábfétises barátotok? Milyen volt?
Volt és én nagyon szerettem kényeztetni lábban, csak ő túl szégyenlős volt hogy kérje.Én mondjuk mindig rávettem hogy kérje és mutasson olyan pozíciókat amikre vágyik
De nem mindenki ilyen, van aki undorodik ettől van aki élvezi, én mondjuk csak a harisnya/zokni számba vételét nem szerettem :)
De most ha ő erre vágyik és ettől lesz boldog és még izgat engem is még szép hogy!
Fétiseknek mindig az a hátránya h a másik fél elfogadó képességétől függ az egész megvalósulása.
Mi izgató egy lánynak abban, ha a lábával kényezteti a fiút? O_o Vagy abban, ha a fiú a szájába veszi a lábát? :D
Nekem fiúként nem lenne különösebben élvezet, ha bekapná a lábamat egy lány. :DDD
Minél furcsább annál jobb, szeretem az érdekes kexet
De ahogy látod hogy a másik ember ettől megőrül annyira izgatja az egy külön élvezet
Most nem tehetek róla nekem más fétisek is tetszettek
Azt hiszem olyan igazán lábfétisnek nevezhető dolga nincs a barátomnak, de szereti a talpaim fogdosni, puszilgatni, a lábujjaimat szopogatni.
Régebben, mikor ilyenről csak hallottam, nem gondoltam, hogy ebben van bármi jó. Azt mondjuk mindig is imádtam, ha a talpamat masszírozzák, de inkább csak ellazított a dolog. Viszont mikor a barátom elkezdte kicsit puszilgatni meg szopogatni a lábujjaim....hát, igazából iszonyatosan izgató:D
Az én barátom lábfétises. Szerintem nem kell bemutatnom, miket akar egy lábfétises fiú egy lánytól.
Gyakorlatilag egész nap a lábamon csüngene, ha hagynám. Sokszor kéri, hogy a lábammal izgassam a péniszét.
Nekem lányként ez egyáltalán nem izgató, és ezzel minden lány így van. Aki mást mond, az vagy fake, vagy valami nagyonkivételes eset...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!