Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy nő félrelép az egy nagy r**anc, ha pedig egy férfi csalja meg a párját tök természetes, mert hát így kódolták, a vadászösztön?

Figyelt kérdés

Pedig általában a férfiak a kalandot keresik,van aki sportot űz ebből.Ismerek olyan férfit is,akinek mindent megtesz az asszony,mégse jó semmi.

Ellenben a nők sokszor végső elkeseredésükben hapsiznak be,amikor már a férj(barát) úgymond levegőnek nézi...Csinosan lefogy,ad magára,megcsináltatja a haját,finom ebédet főz,gyereket nevel,odaadó és ez a férfinak tök természetes,dicséret nulla,így mi alakul ki a nőben,egy nagy önbizalomhiány!Na a nők ezért lépnek félre,kedves férfiak.Egy "idegentől" megkapják dícséretet.

Szóval ez mindenesetre elgondolkodtató.....

2017. febr. 22. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Végül is kinek szeretnéd ezt megmagyarázni?

Szóval a férfiaknak nem jó semmi (legalábbis ismersz olyan férfit...), a nők (sok nő a környezetedből)... hát ők meg csak végső elkeseredésükben.

Jól megideologizálod, de a valóság az, hogy ha a nő egy idegentől kapja meg a dicséretet akkor semmi gond, fel kell állni, ki kell lépni az aktuális kapcsolatból és utána annyit dicsérteti magát az idegennel amennyit csak akarja.

Ja persze, ha már a másikkal van akkor az már nem idegen és kezdődik minden elölről :))

2017. febr. 22. 15:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Szerintem téged csúnyán megcsaltak kedves 10-es(8-as).

Dehogynem érthető,amit leírtam és nem is demagóg.Mindent az itteni válaszokból és az ismerőseim és saját magam által tapadsztalt dolgok alapján írtam ki.

Szerintem friss a szitu nálad vagy nagyon átvert a csaj és még nem felejtetted el!

2017. febr. 22. 15:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Miért is sejtem azt,hogy most itt csak férfiak válaszolgatnak?:)

Legjobb védekezés a támadás!

2017. febr. 22. 15:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Egyébként meg pont azok nem válaszolnak,akikre mindez vonatkozik,csak lapítanak...;)

Valahogy így érzem.

2017. febr. 22. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Te vagy az, aki támadásba lendült, aranyom! Ráadásul ilyen olcsó, primitív személyeskedéssel... És annyira ostoba vagy, hogy még azt sem veszed észre, hogy engem igazolsz ezzel az odaszúrással is. Ha valóban megcsaltak volna (egyelőre nem tudok ilyenről), akkor beszédes, hogy mégis én vagyok a gúny tárgya a szemedben, akivel rögtön ilyen leereszkedő hangnemet engedsz meg. Drága, pontosan ezt ecseteltem a 8-as és a 10-es hozzászólásban.

Én viszont itt azt hiszem, ki is szállok. Elmondtam, amit gondolok a témáról, nekem mindegy, mit vonsz le belőle. Majd talán erre téved egy barinő is, aki majd szépen megerősít, hogy bizony micsoda szemétládák a férfiak, akik összetörik a szíveteket, de ha ti léptek félre, akkor az tök jogos és igazából meg is érdemli a sorsát a (volt) párotok, amiért ilyen fatökű. Jó szórakozást ehhez!

2017. febr. 22. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:

A megcsalás undorító dolog mindkét nemtől.

"Ellenben a nők sokszor végső elkeseredésükben hapsiznak be,amikor már a férj(barát) úgymond levegőnek nézi"

Elkeseredésből SZAKÍTANI kell ba...ssza meg, nem megcsalni. Egy utolsó aljas viselkedés a megcsalás, amire NINCS INDOK. Se az elkesredés, se az elhanyagolás nem indok egy megcsalásra.

Egyébként a férfiakban ott van az örökítési ösztön (amit te vadászösztönnek hívsz), ami ténylegesen való és ez ellen nem tehetnek semmit. Viszont a nőknek nincs erre "kifogásuk", a nőknek nincs örökítési ösztönük, max. könnyű a vérük....De ez az ösztön sem indok a megcsalásra, mert akkor minden férfi megcsalná a párját.

2017. febr. 22. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:
nem igaz, pont ma pacsiztam egy évfolyamtársammal akinek lehet, hogy két pasija lesz nem sokára :D
2017. febr. 23. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!