Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek melyik szakma a legférfiasabb, a legszimpatikusabb egy férfi esetében?
Figyelt kérdés
Gondolok itt Autószerelő, Csőszerelő, Asztalos, Gépi forgácsoló, Villanyszerelő, Lakatos (hasonlóak)2017. febr. 22. 08:17
11/16 anonim válasza:
Szerintem az asztalos és a kovács.
Mindketten iszonyú szexik, amikor dolgoznak és gyönyörű dolgok kerülnek ki a kezeik közül.
12/16 anonim válasza:
Gyári szalag munkás. Pasik 80%~a ilyen helyen dolgozik..
13/16 anonim válasza:
Eddig csak mérnökkel jöttem össze - pedig kamaszkoromban az első kitétel: bárki, csak nem mérnök, mert ők kockák.
Az ex villamos, hát szakmailag okés, de egyébként egy töketlen idióta.
A kedvesem mérnökinfós, nagyon okos (nem okoskodó), és a természete is pöpec.
Szerintem teljesen mindegy, ki mit dolgozik, ha emberileg normális, és lehet rá számítani. :)
14/16 anonim válasza:
Nálunk eddig ahány gázszerelő járt, mind tök szexi volt. Gazdagnak mondjuk nem látszott egyik se. Tanárok közt is vannak akik nagyon bejönnek. Tűzoltó.
16/16 anonim válasza:
Csakis az autószerelő :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!