Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Probléma, ha egy lány irtó vékony?
Nem, a kiálló borda nagyon ronda, beteg benyomást kelt.
Az én melleim is kicsik - bár most híztam -, de a bordáim már csak kóros soványságban látszódtak, akkor meg én sem piszkáltam volna meg magam bottal sem.
Igen, nekem pl. a nagyon vékony lányok tetszenek(persze van egy alsó határ). A kis/lapos mellel és fenékkel sincs problémám. A leírtak alapján teljesen rendben vagy nálam.
Viszont miért vagy sápadt? :D A hófehér bőr is rendben nálam, de remélem nem az egészséged miatt vagy sápadt. Egy képet azért dobhattál volna, nem feltétlen rólad - neten biztos találsz.
Csak akkor lenne baj ha szándékosan éheztetné magát és attól lenne ilyen. Amúgy ha genetikailag vékony, vagy az anyagcseréje miatt akkor semmi bajom az illetővel. Személyiséget szeretek meg, nem a testébe leszek szerelmes. De azért toljál le egy szalámis sajtos szendvicset ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!