Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex sötétben vagy világosban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex sötétben vagy világosban?

Figyelt kérdés
Vannak nők illetve férfiak is,akiknek valami miatt kisebbség érzésük van,vagy éppen gátlásosak.. ez nagyon gáz? Értem én,hogy ha valaki szeret,elfogad úgy,ahogy vagy,de mi van,ha az a gátlásos ember csak úgy tudja igazán élvezni?
2017. febr. 20. 20:52
 1/5 RRR ***** válasza:

Nem gáz

lényeg ,hogy élvezd-élvezzétek!!!

2017. febr. 20. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Fiatal kapcsolatban ez természetes. Nem tud mindenki azonnal felszabadult lenni, le kell küzdeni a gátlásokat.

Ehhez idő kell. 2 év után már semmi efféle probléma nem lesz.

2017. febr. 20. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem a látvány is izgat, engem kifejezetten lohaszt, ha nem látom a partnerem közben.

40/F

2017. febr. 21. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor keress megfelelő gátlásos párt. Én ragaszkodnék a világoshoz, sokkal jobb úgy a szex.
2017. febr. 21. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
világosban sose.
2017. febr. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!