Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány partnerrel szexeltetek eddig?
Figyelt kérdés
Hány volt alkalmi és mennyi volt a tartós kapcsolat?
Hánnyal volt ezen kívül csak orál?
Hány extrémebb volt:
- szűz partner
- 2F1L
- 2L1F
- külföldi
Kort és nemet is írjatok.
Lehetőleg a lepontozó művészek kíméljék meg ezt a kérdést!
2017. febr. 20. 11:45
11/17 anonim válasza:
6 partner
23-21 7 évig
30-26 24 évig, közte 2x1 éves megszakítással
33-30 7 hónapig
34-28 4 hónapig
34-25 -> ma is tart
37-22 3 hónap, majd 57-42 -> ma is tart
12/17 anonim válasza:
6 partner 3 alkalmi 3 komoly párkapcsolat. Az orális szex alap dolog és oda-vissza működik!!! A külföldin kívül Mind volt :) 23/ L
13/17 anonim válasza:
Az elsőnél 10 éves voltam, de nem kellett volna megdugnom azt a leány, azóta is kihat a nemi életemre, pedig azóta 17 év telt el.
14/17 anonim válasza:
4 volt összesen
Nem volt olyan akivel csak orális volt
1 extrém volt
30 éves nő
15/17 anonim válasza:
3,ebből 2 alkalmi az utóbbival vagyok kapcsoaltban hosszú ideje. vele volt először orális,oda-vissza is első volt.
21/l
16/17 anonim válasza:
Te valami KSH-alkalmazott vagy?
17/17 anonim válasza:
1 kápcsolatum vot, a húgommál, két évig dugtám, most is dugnám, de sitre tettek, így most már engem dugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!