Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szeretitek az orállal ébresztést vagy nem?
Figyelt kérdés
Mondjuk hétvégén, mikor ráértek, és nem túl korán. :D Biztosan egyéni, csak szeretnék egy kis véleményfelmérést, hogy be merjem-e próbálni a barátommal.2017. febr. 19. 23:15
4/11 anonim válasza:
Még nem volt benne részem de nagy vágyam
5/11 anonim válasza:
A barátod most írta nekem priviben, hogy már egy ideje ezzel nyaggatod, de unalmas neki. Szóval felajánlotta, hogy lesz ophatsz engem keményen holnap reggel ébresztésül. Állítólag istenien cumizol.
8/11 anonim válasza:
Sajnos nem éltem át, de imádnék erre ébredni. Szerintem nincs olyan pasi, aki ne szeretné.
9/11 anonim válasza:
Szerintem meg csak szüzek írtak.
Ha épp nem kell pisilnem reggel akkor szeretem, de van hogy félbe kell hagyni miatta:D
10/11 anonim válasza:
Ezzel az erővel azt is kérdezhetnéd, egy méhecskétől, vajon szereted a virág nektárt? Natürlich, ja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!