Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így elveszíteni a szüzességem, vagy várjak tovább? 22N
Elég későn érő típus vagyok, a többiekhez képest később jött az első szerelem is, ami sajnos nem úgy alakult ahogy szerettem volna így nem feküdtünk le.
Most teljesen jól érzem magam, megismertem egy fiút. Tudom róla hogy nem szeretne kapcsolatot, én sem érzek iránta semmit viszont a szex terén nagyon vonz. Szívesen lefeküdnék vele. Beszéltük hogy lehetne barátság extrákkal dolog.
Szerintetek érdemes így elveszíteni a szüzességem, vagy várjak az újabb szerelemre?
(Privikre nem válaszolok! Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést!)
Hogyhogy mire várok? Nem tűnt fel, hogy régi a kérdés? 2 év alatt azért történnek dolgok az ember életében...
Azt sem értem ilyenekre hogy találnak rá az emberek, és ha látják, hogy évekkel ezelőtti kérdés, minek írnak tanácsot?
Jó ideje párkapcsolatban élek megnyugtatlak. Máskor frissebb kérdések alatt osztogass tanácsot.
#25 vagyok. Sajnálom, én egyáltalán nem akarok válaszolni, hanem tőled szerettem volna megtudni, amit kérdeztem, de éles eszemmel (a többedik válaszod után) fölfogtam, hogy nem rám tartozik. ;-)
Az mindenesetre pozitív, hogy már nem fogsz a GyK-n kérdezni, felnőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!