Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes így elveszíteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így elveszíteni a szüzességem, vagy várjak tovább? 22N

Figyelt kérdés

Elég későn érő típus vagyok, a többiekhez képest később jött az első szerelem is, ami sajnos nem úgy alakult ahogy szerettem volna így nem feküdtünk le.

Most teljesen jól érzem magam, megismertem egy fiút. Tudom róla hogy nem szeretne kapcsolatot, én sem érzek iránta semmit viszont a szex terén nagyon vonz. Szívesen lefeküdnék vele. Beszéltük hogy lehetne barátság extrákkal dolog.

Szerintetek érdemes így elveszíteni a szüzességem, vagy várjak az újabb szerelemre?

(Privikre nem válaszolok! Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést!)

2017. febr. 18. 22:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Már 24 vagy, ugyan mire vársz? Ha egyszer kívánod a szexet, akkor tedd is meg! Többet szenvedsz azon, hogy szeretnéd, de mégsem teszed meg.
2019. ápr. 17. 20:36
 22/30 A kérdező kommentje:

Hogyhogy mire várok? Nem tűnt fel, hogy régi a kérdés? 2 év alatt azért történnek dolgok az ember életében...

Azt sem értem ilyenekre hogy találnak rá az emberek, és ha látják, hogy évekkel ezelőtti kérdés, minek írnak tanácsot?

Jó ideje párkapcsolatban élek megnyugtatlak. Máskor frissebb kérdések alatt osztogass tanácsot.

2019. ápr. 17. 21:58
 23/30 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta veled, Kérdező? Mit tanácsolsz a “fiataloknak”, akik hasonló helyzetben vannak most, mint te 4 éve?
2021. febr. 22. 10:53
 24/30 A kérdező kommentje:
Semmit. Mindenki döntsön saját belátása szerint!
2021. febr. 22. 11:53
 25/30 anonim ***** válasza:
Most nekem is feljött ez a kérdés, és kiváncsi lettem: akkor, négy éve hogyan döntöttél, és ha úgy, ahogyan akkor mondtad, végül megtaláltad-e azt, akivel szerelemben lett meg az első alkalom. Remélem, nem bosszant a kérdésem.
2021. febr. 22. 14:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha már kiemelted a kérdést miközben jó ideje párkapcsolatod van, azért elmeséled, hogy mi is történt veled a kérdés kiírása óta?
2021. febr. 22. 16:15
 27/30 A kérdező kommentje:
Véletlenül emelhettem ki. Észre sem vettem. Kaptam egy privátot ezzel kapcsolatban, én meg ránéztem a munkahelyen a telefonomon, melyik kérdés ez. Szerintem akkor nyomhattam rá a kiemelésre. Szóval természetesen nem várok válaszokat, mert teljesen elavult a kérdés!!! Senki ne haragudjon.
2021. febr. 22. 17:46
 28/30 anonim ***** válasza:

#25 vagyok. Sajnálom, én egyáltalán nem akarok válaszolni, hanem tőled szerettem volna megtudni, amit kérdeztem, de éles eszemmel (a többedik válaszod után) fölfogtam, hogy nem rám tartozik. ;-)

Az mindenesetre pozitív, hogy már nem fogsz a GyK-n kérdezni, felnőttél.

2021. febr. 22. 18:05
 29/30 A kérdező kommentje:
Egy ideje fel igen :D Nem is szeretném már itt a magánéletem irogatni. Tényleg ne haragudjatok a kiemelés miatt. Béna voltam a telefonon ezek szerint.
2021. febr. 22. 18:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Semmi gond, ne hibáztasd magad.
2021. febr. 22. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!