Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszíntén, ha váladzthatnátok pénisz méretet és magasságot magatoknak, akkor hány cm -er mellett döntenétek?
Figyelt kérdés
A korotokat és a valós paramiétereiteket is írjátok, előre is köszi!2017. febr. 17. 17:03
11/31 anonim válasza:
Hát, én 16,5/4 vagyok, de sokkal jobban örülnék egy 18/5,5-nek. 29/f
12/31 anonim válasza:
Teljesen megfelel. Volt már példa arra, hogy megkaptam, hogy nagyon mélyre sikerült a lökés és fájdalmas volt, szóval hosszabbal csak rosszabb lenne. :D
13/31 anonim válasza:
15-16 cm helyett jobb lenne 19-20 cm.
Magasság? Jó lenne 185-190 cm.
14/31 anonim válasza:
Azon azért mosolygok, hogy majdnem mindenki a hosszra gyúr. Holott a vastagság mindkét félnek többet jelentene érzésre.
15/31 anonim válasza:
En inkabb sulyt valasztanek :D 5 kilo meg jol jonne izomban. Akkor elegedett lennek. Amugy en a 17-18 cm-es meretemmel elegedett vagyok, azt mondjak vastag is. Inkabb azzal nem, hogy ver helyett lehetne hus penisz :D az jobban mutat :D 28/f 177 cm 70 kg
16/31 anonim válasza:
183 magas vagyok, farkam kb. 17-18 cm lehet(pontosan nem tudom, tini koromban méregettem utoljára, az meg már régen volt)
Magasságomon nem változtatnék, meg tulajdonképpen a farkamon se, elégedett vagyok vele, de csak úgy a poén kedvéért jó lenne egy 25 centis dákó egy pár hónapra, kíváncsi lennék a csajok arcára, hogyan reagálnak, amikor meglátják :D
33/F
17/31 mikeXxX válasza:
Csak magasabb lennék 10 centivel legalább a szerszámmal semmi baj :) ! 37f
18/31 anonim válasza:
Inkább +10 kiló izmot választanék, a többivel elégedett vagyok (193 cm/16 cm). 28/F
19/31 anonim válasza:
2 méter vagyok és 17 centi a farkam teljesen megvagyok elégedve :D
20/31 anonim válasza:
165 cm vagyok, egész életemben szenvedtem emiatt, noha így is jutottunk nekem 6 nő, tartós kapcsolatban. Ha 5 centit kaphattam volna, biztosan még 5-re vágytam volna...
A farkammal nem volt bajom, talán a nőim jóindulata miatt, meg, mert igyekeztem. Nem esett nehezemre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!