Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen dildót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Vaginális izgatásra szeretném.Most nincs pasim,szexshopba nem tudok menni. Milyet ajánlottok? Linkelhettek is.2017. febr. 16. 10:20
1/7 anonim válasza:
Inkább gyöngyös vibrátort, mint dildót. Vagy van külön oka, hogy azt akarsz? És miért nem tudsz szexshopba menni? Sokkal jobb úgy ilyet vásárolni, ha előtte kézbe veszed, élőben megnézed.
2/7 A kérdező kommentje:
Mert az természetesebb nem kell ilyen rezgő akármi. Kettes ez nagyon durva én valami természetes dildot szeretnék.
2017. febr. 16. 10:30
3/7 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de egyáltalán nem ciki szexshopba betérni. Én nemrég voltam és elég sokan voltak. Nők/férfiak fele-fele arányban, és a korosztály is sokféle. Az eladó sem fog megmosolyogni, bármit is veszel, neki ez a munkája. Nincs mitől félni. 27/F
4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek szexshopba mert kb 100 km-re van a legközelebbi. Ezért szeretném a netről rendelni.
2017. febr. 16. 10:40
5/7 anonim válasza:
Egy kisebb méretűt vegyél elsőnek ne legyen túl vastag és én a szilikont ajánlanám mert könnyebb behelyezni, mint a zseléset. Meg ha más pózban is szeretnéd használni akkor tapadókorongosat vegyél.
6/7 anonim válasza:
Most miért lettek kicenzúrázva az ötletek? :-(
7/7 anonim válasza:
mivel mi is használunk jó néhány szexjátékszert, ezért azt ajánlom mint az előző:
- szilikon, normál méret! Ez a legfontosabb, főleg kezdőnek! Megfelelő síkosító pedig kötelező!
Azon felül már te döntöd el, hogy realisztikus vagy absztrakt dolog izgat, tapadjon vagy sem stb.
A szilikon drágább, de ég és föld a különbség, inkább spórolj rá ha nincs elég pénzed.
Az online dolog okosabb, mert a shoppok mindig túl vannak árazva és nincs leírás/vélemény róluk.
De mint tapasztalt róka, azt ajánlom hogy az első játékod egy csikló vibrátor legyen és a második egy szilikon dildo.
(pl. WeVibe Tango és egy Fleshjack valami normál méretű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!