Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek milyen dildót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen dildót érdemes venni?

Figyelt kérdés
Vaginális izgatásra szeretném.Most nincs pasim,szexshopba nem tudok menni. Milyet ajánlottok? Linkelhettek is.
2017. febr. 16. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább gyöngyös vibrátort, mint dildót. Vagy van külön oka, hogy azt akarsz? És miért nem tudsz szexshopba menni? Sokkal jobb úgy ilyet vásárolni, ha előtte kézbe veszed, élőben megnézed.
2017. febr. 16. 10:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert az természetesebb nem kell ilyen rezgő akármi. Kettes ez nagyon durva én valami természetes dildot szeretnék.
2017. febr. 16. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de egyáltalán nem ciki szexshopba betérni. Én nemrég voltam és elég sokan voltak. Nők/férfiak fele-fele arányban, és a korosztály is sokféle. Az eladó sem fog megmosolyogni, bármit is veszel, neki ez a munkája. Nincs mitől félni. 27/F
2017. febr. 16. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek szexshopba mert kb 100 km-re van a legközelebbi. Ezért szeretném a netről rendelni.
2017. febr. 16. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kisebb méretűt vegyél elsőnek ne legyen túl vastag és én a szilikont ajánlanám mert könnyebb behelyezni, mint a zseléset. Meg ha más pózban is szeretnéd használni akkor tapadókorongosat vegyél.
2017. febr. 16. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Most miért lettek kicenzúrázva az ötletek? :-(
2017. febr. 16. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:

mivel mi is használunk jó néhány szexjátékszert, ezért azt ajánlom mint az előző:

- szilikon, normál méret! Ez a legfontosabb, főleg kezdőnek! Megfelelő síkosító pedig kötelező!

Azon felül már te döntöd el, hogy realisztikus vagy absztrakt dolog izgat, tapadjon vagy sem stb.

A szilikon drágább, de ég és föld a különbség, inkább spórolj rá ha nincs elég pénzed.

Az online dolog okosabb, mert a shoppok mindig túl vannak árazva és nincs leírás/vélemény róluk.

De mint tapasztalt róka, azt ajánlom hogy az első játékod egy csikló vibrátor legyen és a második egy szilikon dildo.

(pl. WeVibe Tango és egy Fleshjack valami normál méretű)

2017. febr. 16. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!