Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek tetszene ha egy kicsit visszahúzódóbb lány ismerősötök azt mondaná hogy le akar veletek feküdni? 18l
#12:
Ez egy anonim oldal, ahol bárki feltehet a problémájával kapcsolatban kérdést. Úgy gondolom, hogy ha a kérdező nem ír rá egy válaszolóra privátban (mert folytatná a válasz alapján), akkor baszott nagy bunkóság ráírni bárkire is ismeretlenül: főleg egy harmincas felnőtt férfinek, egy problémával küzdő 18 éves, szinte kamasz lányra. Szóval téged nem anyuci dugna ágyba, hanem egy tuskó paraszt lennél, ha ráírnál :-P
Igen, tetszene.
De a lényeg az okos jelzőn van. Ha tényleg az, akkor nem csak szexet akarnék tőle... :)
Én speciel oda vagyok a kicsit visszahúzódó lányokért, és szerintem minden férfinek tetszene akinek bejönnek az ilyen lányok :) Főleg ha mellette szép aranyos lányról van szó, aki még persze okos is !
Nyiti nehéz de akkor a pasinak kell azt meg már a jelekből észre vehetné vagy ha így megkérdezed tőle akkor egyértelmű!
Ha legközelebb írsz ki valamit, akkor figyelj hogy hogy írod ki mert sok itt a kanos srác aki privátba fog írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!