Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lankadok le szex közben?
Első jól írja. Bár én lány vagyok, de hozzátenném még azt is , hogy a fáradtság is közrejátszhat. A megfelelési kényszer, főleg hogyha egy nagyon bomba csajjal vagy, esetleg átfuthatnak az agyadon olyan gondolatok is,hogy elég jó vagy-e neki,jól csinálod-e , esetleg mással jobb volt neki.
Ne stresszelj rá nagyon,persze ezt így könnyű mondani. ☺
1es vagyok. En is lany vagyok...es kiegeszitenem azzal h azert se az itteni valaszokra adj mert ezek meg eldgukbe nem lattak pucer not elobe es irigyek h te igen. Es ezektol csak benabbnak erzed magad folosen
Biztos nincs nagy baj de egy doki okosabbakat mondana
Igen, a többi kedves hozzászólónak biztosan mindig úgy áll,mint a cövek. Biztosan soha nem fordult elő velük ilyen. Ők igazi csődörök.
( irónia volt ☺ )
Nem ritka probléma, erektilis diszfunkció a neve (ED). Ha pszichológiai eredetű oka van, ahogyan #1 nagyon jól mondja, akkor van rá gyógyszer, amellyel a rossz reflexet egy jó feltételes reflexszé lehet változtatni.
Azonban van egy alapelv: a szenvedélyes szerelem a legjobb gyógyszer a potenciazavarokra.
Milyen kapcsolatokban fordult elő nálad ez a lelankadás?
#7: Igen, bármikor áll, amikor úgy akarom és nem, nem fordult még elő ilyen :-P
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!