Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan, akit izgat a DD LG szerepjáték?
Csak a tisztánlátás végett, aki itt jelentkezik, hogy van, vagy izgalmasnak tartja (és csaj), az ilyenkor privátot vár? :-D :-D
(#3 és #6 voltam)
Hs ír ilyen lány, nyilván írok neki privatban és nem itt fogunk róla beszélgetni :-D
Az más kérdés, hogy visszaír-e valaki!?
Szerintem ez az egyik legelterjettebb dolog, csak nem feltétlenűl tudatos... De úgy vettem észre, hogy 10/8 fiatal (mondjuk 14-21) lány alapvetően apakomplexusos (illetve legalább +8-10 évvel idősebb partnert keres, esetleg mindezt tudat alatt), de komolyan. Pl. Egy olyan fiatal srácnak aki hasonló dolgokra izgul, csak fordított szerepekben sokkal kevesebb esélye van partnerre lelnie.
Persze lehet, hogy tévedek, ezek csak az én tapasztalataim.
A 8-10 év pluszban semmi extra nincs szerintem. Mondjuk 14 évesekben nem gondolkodom :-)
De egy 22 éves lánynak egy 30-32 éves pasi, az szerintem semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!