Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor 15 vagy 16 centis a péniszem?
Figyelt kérdés
Minden egyes maszturbáció során megmérem a farkamat, de mindig kétségekkel fejezem be, mert nem tudom eldönteni, hogy most akkor 15 vagy 16 centis. Azért nem mindegy mert utóbbi jobban hangzik és vszeg itt van a lélektani határ, hiszen ha a csaj a szememre veti, akkor bűntudat nélkül mondhatom neki, hogy "Keress akkor egy nagyfarkú pasit", míg egy 15 centis esetén részben igaza van. A széken ülve szoktam mérni a vonalzót a bőrbe (de nem közvetlenül a csontnak) nyomva, így felülről 16-t mérek, de 16,5-t is sikerült már mérnem (bár vszeg más szögben), a péniszem oldalához illesztve. Annyira nem egyértelmű, mert egyébként is jobbra görbül. Ami a leginkább kétségbeejtő, hogy hanyatt fekve a péniszem felső részén már szinte sosem tudok 16 cm-t mérni, de olyan is volt, hogy 14 jött ki. Na akkor elég szíven ütött. Hihetetlenül zavar és nem hagy nyugodni, szóval ha tudtok valami abszolút hiteles mérési módszert, akkor légyszíves írjátok le. Ja és a South Parkos T.S.I "viccet" ne lőjétek le, mert már lejárt lemez. Csak normális válaszokra vagyok kíváncsi!!!
Nő vagyok, sosem vittem magammal vonalzót az ágyba, hogy lemérjem, hogy kinek nennyi.
2017. febr. 14. 19:31
12/18 anonim válasza:
Most olvastam vissza, és igaza van annak a szaktársnak, aki azt írta, hogy nem egyforma. Ha nagyon merev vagy, lehet 1-2 cm-rel hosszabb, meg vastagabb is (ott nem centikkel, de látható)
A legrosszabb viszont a para, hogy nem fog tetszeni neki, nem lesz jó neki, ezzel megölöd az együttlétet, és nem is fog működni a Kapitány.
2017. febr. 14. 19:36
13/18 anonim válasza:
Szerintem recska előtt és után is mérd meg!
Spriccelésnél a legnagyobb, akkor se hagyd ki!
Képet ne küldj! De egy excelltáblázatba ha beírnád a méréseket, akkor kielemezhetnénk!
2017. febr. 14. 19:49
14/18 anonim válasza:
Ez nagyon jó. Sokkal nagyobb mint az IQ-d.
2017. febr. 15. 06:35
15/18 anonim válasza:
mintha csak én irtam volna a kérdést, nekem 14 és 15,5 cm között váltakozik asszem
de én 29 éves szüz vagyok ...szóval nekem már mindegy
2017. febr. 15. 10:55
16/18 anonim válasza:
Nekem van, hogy a bokámig ér.
Amikor guggolok.
2017. febr. 15. 18:37
17/18 anonim válasza:
A hossz helyes mérése a következő: derékszögű vonalzót a hashoz kell szorítani, sarkával az erektált pénisz tövéhez, és a másik befogónál le kell olvasni a számot, majd ahhoz tetszés szerint 0 és 9 közötti centit kell fejben hozzáadni, és azt kell bemondani.
2017. ápr. 4. 17:41
18/18 anonim válasza:
A szegcsontig kell benyomni, mivel a has takar- a centit. A fitymát lehúzni. Ez a hossz. Max erekcióba kell. A kerülete pedig 3 helyen és átlagot vonsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!