Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt életed legélvezetesebb szexélménye?
Figyelt kérdés
Kivel? Mikor? Mit csináltatok pontosan? Mennyi ideig tartott? Minden részlet érdekes lehet.
Aki nem tud kiemelni egyetlen alkalmat a többi közül, az elmondhatja azt is, hogy milyen volt általában, amikor a legjobb volt.
2017. febr. 14. 08:58
11/16 anonim válasza:
Csak én vagyok az, aki nem hiszi el ezeket a történeteket? :')
12/16 anonim válasza:
nyugi, nekem is vannak némi kételyeim :P
13/16 anonim válasza:
:))
Kedvenc topic.:)
Így Valentin-napon.:)
Az egyik szerelmemnek a szülinapja.:)
14/16 anonim válasza:
Egy hármas szex volt életem legélvezetesebb szexélménye. Egy házaspár fűzött be harmadiknak, egy biszex, domina hölgy és a férje. Többszöri orgazmusom volt...
15/16 anonim válasza:
Én a minap éltem át. A párom szereti,ha az arcara ülök és úgy nyal ki. Ami kissé komplikált mert elég nagy seggem van. Este mindketten fáradtan feküdtünk le,de motoszkàltunk a takaró alatt,hogy de jó lenne stb. Elaludtunk,majd rá 1,5-2 órára tiszta zakkantan keltem,totál fel voltam izgulva és felkeltettem. Annyira vàgytam arra,hogy nyelvvel izgasson,hogy minden óvatosságot félretéve a szájára ültem. Csúsztam,dörgölőztem,úgy hajtottam az élvezetre. Akkorát élveztem,hogy zakatolt,lüktetett a méhem. Az sem izgatott volna,ha megfullad a szerelmem.Ő nem túl beszédes szex közben,de az elképedését most szavakba öntötte. Ezzel a nagy orgazmussal és azzal,hogy ekkora örömet szereztem neki toplistàs együtlétként jegyzem.
16/16 anonim válasza:
A 15-ös választ elhiszem,a többit nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!