Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki szeret lovagló pózban szexelni? Miért?
En nagyon szeretek, mert igy tudok csak nagyokat elvezni:))
17L
Én szeretem is meg nem is.
Nem szeretem mert nem tudok irányítani, vagy ha valahogy mégis ráérzek akkor nem tudok magamra koncentrálni és el se tudok menni.
És szeretem, mert ha a párom irányít ebben is, akkor van hüvelyi orgazmusom (más pózban nincs).
De alapvetően a kutyapóz a kedvencem, abban tudunk nagyon vadulni, könnyen elérem a csiklómat, és jó mélyre hatol be :)
Sima lovaglóban a pasira dőlve el tudok élvezni, 2féleképpen is..ha kint nagyon dörzsöl..vagy ha a hüvelyben jó kemény..
Egyszer valaki úgy segítette a csípőmet h előre hátra húzta-tolta..akkor kint nagyon izgatott..nagyot élveztem..ezt nem sikerült ismételnem senki mással. Lovaglóban a legkönnyebb elélveznem, a pasinak semmit nem kell csinálni, max tartani kicsit a csípőjét. Az se baj ha nem áll elég rendesen..de persze ha kemény,akkor a hüvelyi a jobb ..
Szeretem:) a szüzességemet is így vesztettem el.
17L
Szeretek.
Pedig nem vagyok vékony.
De akkor is így a legélvezetesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!