Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti milyen fazont szoktatok viselni ott alul?
Figyelt kérdés
Arra gondolok akiknek nem csupasz ha van szőr milyen fazonra szoktatok megcsinalni?Vagy csak ahol nő ott simán rövidre vágjátok, vagy valami alapján pl comboknál oldalt borotva?Zacsikat borotváljátok illetve gát fele lejjebb vagy azt nem szokták izgatni így nem?kort is írjatok2017. febr. 11. 20:11
1/9 RRR válasza:
néha csak kicsit megnyírom
borotva nem
2/9 anonim válasza:
pénisz, zacsi, gát, borotválva van. a több pedig rövidre nyírva 22/F
3/9 anonim válasza:
Nálam ez az aktuális párom igényeitől függ. :)
Mivel most nincs, így csak rövidre szoktam vágni, nem borotva, és mindenhol ahol csak tudom. Kis érdekesség, a kis csíkot a köldök alatt meghagyom. Egyébként nem vagyok egy szőrös tipus.
22F
4/9 anonim válasza:
Nagyon helyes, az a kis csík nagyon szexi tud lenni!
5/9 anonim válasza:
Mivel most nincs senkim, így csak rövidre van nyírva rajta a szőr. Ha van nő, akkor totál csupaszra leszedem a szőrt.
6/9 anonim válasza:
fuuu az a csík tényleg szexy 3#
7/9 anonim válasza:
Jelenleg csak simára borotválom :D 17/F
8/9 anonim válasza:
Mivel alapból messze vagyok a csupasz csiga állapottól, így csak rövidre szoktam vágni. Egyébként nem értem, hogy azon a csíkon mi tetszik a nők egy részének, eddig egyik partnerem se közölte velem, hogy jajj de jó, hogy van. :D
9/9 anonim válasza:
Számomra is vonzó és szexi az a csík. Szeretem simogatni, végig csókolni... egyszerűen izgat és kész. Nincs rá külön magyarázatom, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!