Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik szeretik az anált! Hosszú kapcsolatban, ha a lány nem akarja az anált, "elég" nektek, ha a fenék ujjazást és az anál tágítózást bevállalja?
Hiába írják itt sokan, hogyha a lány nem akarja az anált, akkor mondja meg a fiúnak és nem lesz. Több fiúval is az a tapasztalatom (főleg, akiknek volt olyan exük, aki engedte), hogy idővel újra és újra megkérdezik, próbálkoznak, piszkálnak vele és párkapcsolati probléma adódik, ha elutasítom.
Azért nem akarom, mert borzasztó szűk vagyok, nagyon fáj, eddig 3 fiúval próbáltam és be se ment egyiknek sem, gusztustalannak is tartom.
Sikosítóval 1 ujjal bevállalom a fenék ujjazást, van pár nagyon pici anál tágítom, azokat is. Ez így elég? Vagy anált igénylő fiúknál már esélytelen vagyok párkapcsolatra?
L22
#8 ellazítható, de csak kis méretű játékot kívánok bele max., még akkor is.
#9. Tényleg nem. Az alapján választok kivel hasonló a személyiségünk, az életcéljaink, az értékrendünk. Ezért szokott ez az anál dolog probléma lenni.
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem tudok annyira ellazulni, hogy eléggé kitáguljak egy farokhoz. A lényeg ugyanaz.
Egyébként én is imádom, ha nyalnak, de évekig együtt voltam egy olyan fiúval, aki nem szeretett nyalni. Nekem a szex nem olyan fontos, hogy minden fontosabb vágyamnak meg kelljen benne valósulnia. Csináltunk mást amit élveztem benne és így jó volt.
Mások is írhatnak még!
A 12.-nek lehet, hogy csak vacakok a játékok, de többen is voltak akiknek különleges, meglepő, izgató volt. Szomorú, hogy már az kizárt számára párkapcsolatra, aki nem nyalná ki a sunáját. :D szexéhes k.... ;) fogalma sincs mi a szerelem.
igen.
mert egyrészt nyitott vagyrá,de mégsem.
olyan mintha egy lány engedi,hogy a makoddat végig huzd a nuniján de be nem dughatod.
iit is ha már ujjazom,nyalom, tágitjuk akkor azért egyszer már bedugnám.
Én igazából azt élvezem legjobban, ha hozzáérek és betolom egy-két ujjam. Főleg, amikor lovagol rajtam. Úgy is, hogy előröl, de úgy még inkább, hogy nekem háttal. Iszonyú izgató, hogy ott a popsi nyílás előttem, a farkam benne és bedugom az ujjam...
Amúgy szerintem amit a nők élveznek az az, hogy miközben nyalja az ember a csiklót ujjazza a puncit és a popsit egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!