Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csak húzta az időt hogy szexeljünk, most meg 4 napja el is tűnt teljesen. Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve.
Még szűz vagyok. Amiatt nem szexeltünk mert a barátom nem volt hajlandó óvszerrel csinálni. Petting volt. Élveztük mind a ketten. Majd rábeszélt hogy szedjek fogamzásgátlót. Decemberben elkezdtem szedni. Azt mondta egy hónapot várjunk hogy védjen rendesen. Oké belementem. Elfogadtam hogy nincs ideje se nagyon. Már február közepe lesz, nekem lassan elfogy az első 3 havi gyógyszerem és még mindig nem történt semmi így köztünk.. Hétvégén már felhoztam neki hogy jó lenne ha szexelnénk mert nagyon akarnám de azóta nem is ír. Eddig meg folyton minden beszélgetés alkalmával csak a szexről beszélt nekem. Akkor is mondtam neki hogy nekem már kevés csak a beszélgetés. . Csak miatta kezdtem el a gyógyszert. Én magamtól sosem szedtem volna. Teljesen becsapva érzem magam és nagyon elegem van. Mit csináljak szerintetek?
19L
Kolegina!
Szabad kérdezni hogy mi a keresztneved? :D
Tudom nincs rá sok esély, de olyan ismerősen fogalmazol.
Igazatok van, az rosszabb lett volna ha szex után lép le. Bár akartam a szexet, szóval nem vettem volna kihasználásnak.
Azóta sem keresett. Nagyon haragszom rá. Legalább őszinte lehetett volna, bármi van. :(
kérdező, szereted az őszinte embereket??!
Még mindig úgy érzed mintha élveznéd hogy kihasználnak, és úgy bánnak veled mint egy kutyával..
Nem szereted sajnáltatni magad, mégis azt teszed. Hallgass a szívedre, az mit mond?
Miért vagyok ribi? Elmondanád?
Ő az első barátom, szűz vagyok. Nem tudtam hogy ez is a ribi kategória már.
Itt rengeteg férfi nőgyűlölő. Főleg akinek sosem volt barátnője. De nem itt kell levezetni a feszültséged beszólogatással. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!