Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a házas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a házas férfiakhoz és az apukákhoz jobban vonzódom?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért van ez velem. Sokkal jobban vonzanak az érett, idős férfiak, akik már házasok vagy gyerekük van; egyszerűen jobban izgatnak, de nem értem miért

A korom beli fiúk egyszerűen olyan éretlenek, egyikük sem tudta eddig megadni nekem azt a biztonságot és azt a jó szexet, amire mindig is szükségem volt

Miért érzem így?

Más is van ezzel így?

L/19

2017. febr. 9. 14:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb biztonságérzetet ad neked (akár valósan, akár nem) Ha egy férfi jól bánik a gyerekekkel, az egy nő számára általában vonzó, mert azt sugallja, jó apa lesz belőle. Ezen felül egy idősebb férfinak már feltételezhetően van egzisztenciája, tapasztalata, túl van a kangörcsös, bulizós korszakon,amikor csak a csajok külseje számít, már ismeri magát ami szintén biztonságot sugall. (Nyilván mind ez csak sztereotípia, vannak éretlen 30-asok és érett tinik is)

Én is így voltam ezzel és az a szerencse, hogy ez nem tolódott ki, hanem beértem ezt a kort. Hogy értsd, 19 évesen a 30-35 éves pasik vonzottak. Most 31 vagyok és most a 31-40 év közötti korosztály vonz főleg, nem tolódott ki mondjuk az 50-esekre.

2017. febr. 9. 14:59
 12/24 anonim ***** válasza:
32%

#10:

Kösz a bókot! Tudod vannak olyan emberek, akiknek van mire egoistának lenni ;-) :-D De akkor gondolkodj el ezen: én mindig a valóságot írom és nem kamuzok ;-) Ha olvastad a válaszaim, akkor ez alapján képzeld el őket :-D

(Megjegyzem, ha nagyon kamuznék akkor már pár jobb érzésű törzstag lebuktatott volna :-P Mivel páran ismernek személyesen és tudják ki vagyok ;-) )

2017. febr. 9. 15:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Legalább beismered, hogy egoista vagy. Igazán dicséretre méltó. :D

2017. febr. 9. 15:29
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
milyen szexre van igényed bogaram ? mekkora legyen neki ?
2017. febr. 9. 15:32
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

#13:

Az egoizmus nem feltétlen pejoratív, sőt szerintem az életben a boldoguláshoz kell is egy kis egészséges egoizmus ;-)

Bocs kérdező az off-ért! Aki velem akar foglalkozni az ne itt tegye, ne rondítsuk el a kérdést hülyeségekkel ;-)

2017. febr. 9. 15:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Tényleg bocsi kérdező, hogy itt tárgyaljuk ki ezt a hülyeséget. :D De már nem tudtam szó nélkül hagyni az uraság kirohanásait. :D
2017. febr. 9. 15:55
 17/24 anonim ***** válasza:
3%
Mert egy Ribi vagy.. " egy kapcsolat 2 emberről szól csak r.banc nem tud számolni "
2017. febr. 9. 16:33
 18/24 anonim ***** válasza:
42. Ez a jó válasz mindenre.
2017. febr. 9. 16:59
 19/24 anonim ***** válasza:
9%
mert még gyerek vagy
2017. febr. 9. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
55%

Azért érzed így, mert csalódtál a 19 évesekben, ezért úgy gondolom, hogy pusztán attól, hogy egy ember idősebb, már másként is viselkedik. Pedig nem.

Vannak emberek, akik érettek és vannak, akik nem.

2017. febr. 9. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!