Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek ez bejon, vonz, vonzo?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez bejon, vonz, vonzo?

Figyelt kérdés

165 centi magas 64kilo, 95B-s mell aranylag nagy fenek vallig ero termeszetes voros haj zoldeskek szem szeplo. Mellbimbok pici kemeny rozsaszinek. P*nci fazonirozott (pici haromszog,lent is eredeti voros) tetovalas a mellen (egy pillango) Irto szexmanias vagyok,nyitott mindenre,parkapcsolatban elek mindent megteszek a paromnak,tiszta no vagyok allandoan takaritok sokak mondjak jol is fozok.Nem vagyok iskolazott 15evesen otthagytam csaladi okok miatt viszont sokan koztuk a parom is ugy gondolja nagyon okos vagyok.Magabiztos nem szende, nem lusta.Neha kiborulok tul gyorsan, viszont keveset sirok (pedig lenne miert) nem vagyok kenyes semmilyen teren,eleg a melegito naci meg a vajas kenyer :D (nehez volt a csaladommal az elet ezert nincsenek nagy evarasaim) Gondoskodo ,ragaszkodo tipus vagyok. Cigarettazom amitol kiborulok ha nincs. A paromert barmit megtennek,barmilyen teren. 18/l parom 25/f. Szerintetek valtoztatnom kellene valamin (fogyason kivul)..nem is tudom igazan mi lenne a kerdes..velemenyeket inkabb. Koszonom

18/l

2017. febr. 8. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Képet !
2017. febr. 8. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem nagyon röviden : Ha lezbi lennék megkérnélek hogy legyél a barátnöm :DD Szerintem igy elképzelve nagyon jól nézel ki, az hogy nincs sulid azon még tudsz változtatni ha akarsz szoval nagyon jo lány/ nö lehetsz :D 17/L
2017. febr. 8. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem lenne pasid akkor felpróbálnálak ;) 20f
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne másokèrt változtass hanem magadèrt
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
KÉPET! és most hogy nincs sulid így mit fogsz dolgozni?
2017. febr. 8. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
A cigin kívül semmi mással nincs bajom. Azzal viszont nagy.
2017. febr. 8. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Gyönyörű lehetsz, leírás alapján. Kép nélkük nehéz is elhinni. Cigit próbáld meg letenni, egyébként tökéletes :)
2017. febr. 8. 20:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

a cigi és az iskola hiánya miatt nem. IGazából nálam a dohányzás azonnali kizáró ok. Undorítónak tartom. Innentől lehet a nő bármilyen, nem számít.

26/F

2017. febr. 8. 20:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Cigirol nagyon nehez lenne leszoknom. A multam miatt szoktam ra es sokszor kisert is.. mutatok kepet de csak holnap mert nagyon faradtvagyok. Meg annyi hogy dolgozni tudok ,tanfolyamokra tudok jarni mert meg am a perfekt angol(kulfoldon vagyok) meg ugye a gorog is megy. Koszonom mindenkinek holnap meg lesz kep :)
2017. febr. 8. 21:38
 10/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok.teszem a megigert kepet.

[link]

2017. febr. 9. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!