Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szexchat? Azt is élvezitek, amikor csak ti írtok, a másik meg olvasó?
Nem lehet általánosítani.
Pl. én, ha kapok visszajelzést a másik oldalról (pl tudom,hogy maszturbál miközben olvas) nekem nem gond,ha csak én írok. Még élvezetesnek is mondanám.
37F
Többször írtam már történetet, van belőlek pár tucat már talonban, és eddig szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptam róluk.
Viszont azt nyugodtan kijelenthetem, hogy a legjobbak közülük azok lettek amiknél nem csak pár szavas visszajelzést kaptam, hogy: ahh, ohh ez baromi jó, folytasd még, küldj még, írj még....
Ezek egy idő után nagyon lelombozóak.
Amikor ilyenkor azt kérem, hogy próbáljon meg ő is írni, vagy valahogy hatni a fantáziámra akkor többnyire több üzenetet már nem kapok...
Erre jó példa az egyik idén nyáron történ levelezés, a lány elmondtak mik azok amik felizgatják milyen fantáziái vannak, én megírtam pár történetet és amikor kértem, hogy valahogy ösztökéljen akkor küldött egy képet magáról amin egy teli gombócos fagylaltos kanál épp a szeméremdobján pihen ezzel kitakarva mindent mögötte...
Mondanom sem kell, hogy ezután olyan történetet írtam neki, hogy szerintem az egyik legjobb lett mind közül.
Ami fontos, hogy ha képet küld akkor tényleg ő legyen rajta, mert a netes kamu képektől elmegy az összes kedvem az írástól.
Más megközelítésből viszont azért nem várunk eleinte komolyabb viszonzást, mert így később képet kaphatunk a partnerünktől, vagy videót esetleg személyes találkozás is lesz belőle.
Mert jobb élőben kipróbálni, megcsinálni mindazt amit leírunk.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!