Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordult veletek már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veletek már, hogy spontán ráizgultatok egy munkatársatokra?

Figyelt kérdés
Most értekezlet közben a titkárnőnk mellett ültem és ahogy keresztbe tette a lábait egyből megmerevedett a dákóm. Pedig nem jellemző rám az ilyen. Olyanokra gondoltam, hogy de jó lenne most ráverni a harisnyájára meg milyen illata lehet a puncijának. Utána egyből könnyítettem is magamon. Szerintem ez nőkkel ritkán fordul elő vagy tévedek? 27/f
2017. febr. 7. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha egy nő kirakja a mellét, ne csodálkozzon ha megnézik. Nyáron volt jó barna voltam és felvettem egy citromsárga kivágott felsőt. Meg is jegyezték:"nem férek el tőled el mellesleg..." de erre számítani lehetett
2017. febr. 7. 14:14
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért egy irodába nem lehet olyan hideg télen se, én pl. azért szoktam néha szabadabban hagyni a melleimet, hogy szellőzzenek, mert hidd el, egy hatalmas izzadság folt a mellek alatt nem épp a legjobban mutató dolog, főleg egy olyan helyen, ahol azért számít, hogy hogy nézel ki, olyan szempontból, hogy ne legyél igénytelen. Az ilyen női ingeken stb, meg mégjobban melátszik, valamint az anyaga miatt nem épp a legjoban szellőzik, szóval ezer más oka is lehet, mintsem az, hogy az egónkat akarjuk növelni. Nem minden miattatok van! :) Szóval legközelebb ha nem bírod megállni, hogy ne bámuld mint egy darab húst, akkor legalább ne olyan feltünően és akkor nem veszi észre és nem fogja összehúzni. Probléma megoldva Sherlock!
2017. febr. 7. 14:21
 13/22 A kérdező kommentje:
nem volt itt semmi probléma, illetve nem velem, hanem a csajjal
2017. febr. 7. 14:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nőknél ritkábban fordul elő, velem egyszer fordult elő, hogy annyira elképzelegtem a kollégámról hogy be is nedvesedtem.
2017. febr. 7. 14:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Zenekari próbán: a trombitás fiú levette a hosszú pulcsit, és gyönyörűen kidolgozott karja,hogy a trombitán játszott.... Aww. Én jó magam is trombitás vagyok, öt úgy megbámultam, hogy később el is szégyelltem magam. Huh,akkor aztán be is indított rendesen. Egész hétvégén róla álmodoztam aztán.

18l

2017. febr. 7. 15:28
 16/22 anonim ***** válasza:
utolsó, hát miért nem fújtad meg a trombitáját?
2017. febr. 7. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy de igen, mi is spontán rá tudunk izgulni pasikra.

Legalábbis velem előfordult már párszor. Csakhát nálunk nem olyan feltűnő a dolog külső szemmel.

2017. febr. 7. 16:05
 18/22 anonim ***** válasza:

"Hogy szellozzenek a melleim"

Hat ezt a magyarazatot sem hallottam még arra hogy miert vesz fel egy nő dekoltált ruhát.

2017. febr. 7. 18:57
 19/22 anonim ***** válasza:
2017. febr. 7. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha 45 fok van kinn, én se szeretek sok ruhát hordani. De ettől függetlenül imádom a szépen dekoltált ruhákat.
2017. febr. 7. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!